Acompanyament

LA FIRA DE LA INFORMACIÓ 2018 SERÀ EL 22 DE FEBRER, PREPARA'T!

Escrit per PEU el . Publicado en Activitats

Captura de pantalla 2018-01-26 a las 12.27.43

Com cada any, segons avança febrer arriba la Fira de la InFormació, enguany ja anem per la XVI edició! Durant setze anys ens hem reunit empreses i tècnics per a compartir la il·lusió per treballar portant formació i cultura al territori de l'interior de la província de Castelló.

El PEU treballa a través del diàleg, la participació i el compromís amb el territori. Tots els que hi formem part hem de ser conscients que el programa és cosa de tots, que es dissenya entre tots, que tots aportem perquè el programa creixi, i tenim un compromís, a diferents nivells perquè els engranatges roden sense embossar-se.

Totes les persones són importants, no importa des de quin àmbit col·laboren, quin siga el seu lloc dins de l'estructura, o el grau d'implicació i compromís que tinguin amb el projecte. “Tota pedra fa paret”

El procés de treball fins a arribar a aquest moment de compartir ha sigut llarg, va començar fa mesos i fins avui mateix segueix avançant i segur que ho farà fins al mateix dia d'abans de la Fira.

La Fira és una de nostres més importants cites anuals, una d'aqueixes en les que bona part dels tècnics estan esperant al fet que arribi, i que viuen amb "alegria" per retrobar-se amb companys als quals a voltes no veuen des de fa mesos. També perquè és el moment d'intercanviar vivències i experiències amb les que, en el Catàleg Virtual cridem empreses, però que en realitat arriben a ser a voltes companys i amb els que dóna gust retrobar-se després d'un temps i després d'haver compartit una experiència formativa en el poble.

L’objectiu d’aquesta jornada és doble: d’una banda, que els agents socials coneguin amb detall les propostes del Programa d’Extensió Universitària 2018 i, d’una altra banda, que els col·laboradors puguIn presentar propostes interessants per als que treballen en el desenvolupament sociocultural de les zones rurals de les comarques de Castelló.

Des del PEU us animem a compartir amb nosaltres aquesta Jornada tan important per a facilitar l’encontre i l’intercavi.

El programa de la sessió és el següent:
09.30 h. Recepció i lliurament d’acreditacions
10.00 h. Presentació institucional a càrrec de les autoritats en representació de la Universitat i la Diputació.
10.30 h. Espai de trobada informal entre tècnics i empreses
11.30 h. Cafè al jardí de Les Aules
12.00 h. Tancament de la jornada

Recordeu que l’activitat és gratuïta, però que cal que us inscriviu. Si esteu interessats a participar, heu d’emplenar el formulari online d’inscripció abans del 16 de febrer. Per a més informació podeu dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 964 728896

Us esperem!

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural