Acompanyament

Es va celebrar la Fira de la Informació 2018

Escrit per PEU el . Publicado en Activitats

20180222 100244

Amb gran assistència d'empreses i una representació institucional es va celebrar la Fira de la Informació PEU de l'any 2018. Com en anys precedents, la Fira es va celebrar en les dependències històriques de Diputació de Castelló en la Plaça de les Aules. Les empreses participants ja a primera hora del matí estaven muntant en la sala les seues taules amb la informació que oferirien després a agents de desenvolupament local, representants polítics i públic en general.

L'acte va començar amb una inauguració per part de Diputació, amb la presència del seu president, Javier Moliner, i també de la Universitat Jaume I, representada pel seu rector Vicent Climent. A tots dos agraïm des del PEU la seua presència per a reforçar la Fira (i per tant al PEU). Tots dos van realçar en els seus discursos la importància del PEU com a teixidor de xarxes culturals en la província, així com la solidesa d'un Programa d'Extensió Universitàría consolidat ja per dècades de treball en la província.

20180222 102710

Després de la presentació institucional es va produir la Fira pròpiament aquesta, amb les empreses oferint les seues activitats a tècnics i càrrecs municipals presents. Algunes empreses que no van poder estar presents van enviar videos de presentació que van ser exposats en una taula amb la finalitat de que ningú quedara fóra.

20180222 100308

Acabada la Fira, i després d'un esmorzar oferit en la mateixa Diputació, els tècnics presents es van dirigir a Menador, Espai Cultural de la Universitat Jaume I per a realitzar la Mesa Tècnica 2018.

20180222 124710

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural