Acompanyament

Ens mudem!

Escrit per PEU el . Publicado en Activitats

Captura-de-pantalla-2018-04-30-a-las-10.27.44

Ens mudem!

Us volem anunciar que ens mudem de web. Ja veníem des de fa temps publicant simultàniament en la pàgina web pròpia de la Universitat Jaume I (UPO) i en aquesta pàgina PEU-UJI. Hem decidit deixar de publicar en PEU i passar a publicar en exclusiva en la pàgina de la UJI. Els motius? Lamentablement la pàgina del PEU que va nàixer, allà pel 2013, amb la intenció der ser una pàgina participativa ha esdevingut finalment en una pàgina on, per diferents raons, solament publicava el personal del PEU de la Universitat. No té sentit mantenir una eina participativa si no es participa en ella, i com a pàgina normal ja tenim la de la UJI. A açò se suma el cost (no xicotet) de manteniment de la pàgina i el seu hostalatge, encarit per la gran quantitat de fotos que alberga. Per aquestes raons s'ha decidit seguir publicant només en la pàgina de la universitat.

Els canvis? Seran pocs, i la pàgina no desapareixerà per a quedar com un històric del treball de tots en el PEU durant aquests cinc estupends anys. Afectarà a la circular mensual, que canviarà de forma en haver d'implementar altres eines per a la seua elaboració, i poc més.

Així doncs, açò és només una mudança, on deixem a més la casa vella com a museu d'història del PEU. Ens llegim en UPO

Aqueix és un dels canvis que es van a introduir pròximament en la comunicació del PEU. A més, per canvi d'ocupació, Enrique ja no seguirà a càrrec de la comunicació del PEU, i en el seu lloc comptarem amb una persona que esperem responga a les noves necessitats del programa.

Seguim!

L'equip de comunicació del PEU.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural