Acompanyament

Itinerari “Terres de Cruïlla”:Recorregut histórico-religiós pels voltants de Sant Jordi

Escrit per Super User el . Publicado en Patrimoni

Dissabte 1 de juliol, l’Associació dels Jordiencs Absents i l’Ajuntament de Sant Jordi (Castelló) organitzen un nou recorregut dins del projecte Terres de Cruïlla.

Recorregut histórico-religiós pels voltants de Sant Jordi

DSCF3335

L’objectiu d’aquest itinerari és descobrir els llocs històrics i religiosos de la perifèria urbana de Sant Jordi (calvari, jardí botànic natural, cementeri i tombes significatives).

Sortirem de la plaça Major de Sant Jordi on ens hem trobat, recorrerem el carrer de l'Hospital i de la Mare de Déu de la Font de la Salut, descobrint la seua antiguitat i ocupació. Arribarem al Calvari per assabentar-nos de la seua història i les espècies botàniques del jardí central. Després, baixarem al Cementiri i descobrirem la seua història de 200 anys, les tombés més significatives, les capelles i les velles esteles.

Inici: 10.00 h. Plaça Major. Sant Jordi.
Aquest itinerari no presenta cap dificultat. El recorregut té un quilòmetre i una durada de dues hores. Es recomana portar una ampolleta d'aigua.

Imatge: Associació dels Jordiencs AbsentsRead full article on patrimoni


logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural