PEU_lab, laboratori d'idees de PEU de la UJI

Escrit per PEU el . Publicado en Mesa tècnica

Captura de pantalla 2018-04-11 a las 12.37.09

 

El PEU_lab és un espai de treball i aprenentatge cooperatiu per a transformar la informació en coneixement, i promoure la participació comunitària i la transformació social en el territori PEU. Generem relacions igualitàries i interdependents amb una comunicació autònoma, oberta i transversal.

És un grup plural i obert, àgil i flexible, compromès i dinàmic que és configurarà com a laboratori d’idees a partir del diàleg igualitari i la mirada a la complexitat, sustentades en la reflexió crítica.

El grup té un encàrrec essencial d’aplicar una mirada crítica a les activitats formatives (catàleg), els tutors i les adjudicacions i en general la configuració de les activitats d’Extensió Universitària. Les aportacions que farà el PEU_lab no son vinculants, generarà els primers documents per al debat en la Mesa Tècnica.. i existeix una primera proposta:

Inscripcions obertes per a Mesa tècnica i PEU_Lab

Escrit per PEU el . Publicado en Mesa tècnica

Captura de pantalla 2018-03-16 a las 9.45.12

Un any més renovem el nostre compromís de treballar en xarxa facilitant la participació dels agents culturals en el Programa d'Extensió Universitària. Si esteu interessats i voleu implicar-vos en la construcció d'un PEU col·laboratiu i més proper a les necessitats i demandes del territori ho podeu fer de dues maneres:

- Participant en la Mesa Tècnica, l'espai de reflexió i debat on s'acorden les directrius que ha de seguir el PEU. Heu d'emplenar aquest formulari i enviar-ho abans del 30 de març.

- Participant en el PEU_lab, un laboratori d'idees, un espai de treball i aprenentatge cooperatiu per a transformar la informació en coneixement, promoure la participació comunitària i la transformació social en el territori PEU. Heu d'emplenar aquest formulari i enviar-lo abans del 30 de març.

Formar part de qualsevol dels dos espais de treball, us dona dret a participar en totes les activitats formatives del PEU sense pagar matrícula o amb descomptes especials, sempre que mantingueu el compromís i la participació en les convocatòries.

Jornades d'Avaluació 2017 de Morella. Una conclusió.

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2017-11-27 a las 8.27.13

La passada setmana, els dies 15 i 16 de novembre el PEU va realitzar els seus tan habituals com a necessàries Jornades d'Avaluació, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Morella i especialment de la seua ADL Anaïs Miralles.

Enguany remarquem la importància de que la reflexió crítica sobre la realitat i l'aprenentatge compartit són claus del nostre procés de creixement. Així les dues jornades que vam dedicar a avaluar els diferentes eixos d'actuacions al Programa d'Extensió Universitària es centraren en la reflexió, el debat i la participació i deixant que el protagonisme fora per a la mateixa avaluació del PEU. Per tot això el revisàrem des de diferents metodologies, treballant diferents mètodes d’avaluació i participació.

Cada nay fem un esforç per trobar els mètodes que millor s’adapten al nostre projecte i per això, els nodes d’aquesta xarxa distribuïda treballen per tal de facilitar-nos les recomanacions de formes d’avaluar un programa com el PEU, els seus projectes, la seva gestió.

Jornades d'Avaluació PEU 2017 a Morella

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

Demà tenim per fi les jornades d'avaluació a Morella!

Ens disposem ja a treballar intensament para avaluara el PEU en una dels pobles més bells de Espanya. Ens trobarem el dimecres a partir de les 13h a l'Ajuntament de Morella, pero si us quedareu a dormir i arribeu abans, el check-in es podrà fer a partir de les 12h a l'Hotel El Cid, Portal de Sant Mateu, 3. Morella.

Captura de pantalla 2017-11-14 a las 12.10.48

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural