Jornades d'Avaluació 2017 de Morella. Una conclusió.

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2017-11-27 a las 8.27.13

La passada setmana, els dies 15 i 16 de novembre el PEU va realitzar els seus tan habituals com a necessàries Jornades d'Avaluació, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Morella i especialment de la seua ADL Anaïs Miralles.

Enguany remarquem la importància de que la reflexió crítica sobre la realitat i l'aprenentatge compartit són claus del nostre procés de creixement. Així les dues jornades que vam dedicar a avaluar els diferentes eixos d'actuacions al Programa d'Extensió Universitària es centraren en la reflexió, el debat i la participació i deixant que el protagonisme fora per a la mateixa avaluació del PEU. Per tot això el revisàrem des de diferents metodologies, treballant diferents mètodes d’avaluació i participació.

Cada nay fem un esforç per trobar els mètodes que millor s’adapten al nostre projecte i per això, els nodes d’aquesta xarxa distribuïda treballen per tal de facilitar-nos les recomanacions de formes d’avaluar un programa com el PEU, els seus projectes, la seva gestió.

Jornades d'Avaluació PEU 2017 a Morella

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

Demà tenim per fi les jornades d'avaluació a Morella!

Ens disposem ja a treballar intensament para avaluara el PEU en una dels pobles més bells de Espanya. Ens trobarem el dimecres a partir de les 13h a l'Ajuntament de Morella, pero si us quedareu a dormir i arribeu abans, el check-in es podrà fer a partir de les 12h a l'Hotel El Cid, Portal de Sant Mateu, 3. Morella.

Captura de pantalla 2017-11-14 a las 12.10.48

El 6 de novembre és el termini per inscriure-vos a les Jornades d'Avaluació del PEU 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

El 6 de novembre és el termini per inscriure-vos a les Jornades d'Avaluació del PEU 2017 que tindran lloc els dies 15 i 16 de novembre a Morella. Queden pocs dies perquè es tanque la inscripció i necessitem que vingueu per a avaluar el PEU, que és de tots.

Captura de pantalla 2017-11-02 a las 10.17.21

(Foto: Kriegerkalle)

Enguany s’ha decidit adaptar la tècnica del Café del Món per a avaluar. Dedicarem a les converses amb aquesta tècnica 90 minuts aproximadament, repartits en 3 blocs, per tal que els assistents passin per les taules dels 3 eixos temàtics a avaluar: comunicació, formació i acompanyament. La Mesa Tècnica, i per extensió la Xarxa de Treball Tècnic, es tractaran al temps de presentació del Grup de Treball, i és per això que es va decidir a la reunió de disseny, que aquests temes no s’avaluaran a les taules del Café del Món. En cada taula hi haurà documentació sobre l’àmbit que es treballe en ella i una persona que s’encarregarà de llegir les preguntes, però que podrà participar als debats i anirà canviant també de taula. No hi haurà, com l'any passat, una persona ocupada en exclusiva de cadascuna de les taules

Com qualsevol procés avaluatiu, necessita de les persones que heu participat en el seu desenvolupament per a ser efectiu, plural i real. A més necessitem conèixer la previsió d'assistència per reservar espai als restaurants i allotjament.

Com qualsevol reunió del PEU, necessita de la col·laboració de tots.

Ací teniu el programa provisional, i els preus d'allotjament i dinars els trobareu al formulari d'inscripció.

Jornada d'avaluació de Morella: World Cafè

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2017-10-25 a las 11.38.45

La tècnica que emprarem en en la jornada d'avaluació de Morella serà la ja coneguda del World Cafè. Malgrat haver-la emprat ja (si recordeu en les passades jornades d'avaluació) , convé recordar com funciona aquesta tècnica. El World Cafè és un mètode de participació entorn d'una xarxa de converses entre individus sobre temes d'interès. Se cerca la participació de tots, fomentar el pensament creatiu, i la cerca de solucions i propostes d'acció. A més ens va semblar que la possibilitat que proporcionava aquest mètode d'impulsar les relacions en un grup de persones i generar un vertader diàleg entre elles, podria servir-nos especialment a la nostra xarxa i en el nostre context actual. Ens basarem en aquest mètode, encara que farem algunes modificacions a causa de les peculiaritats del nostre grup, els objectius de les jornades d'avaluació i el temps del que disposem.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural