Arriben les XVIII Jornadas d'Avaluació 2015: 12 i 13 de novembre en La Serra d'en Galceran

Escrit per comunautas el . Publicado en Jornades d'avaluació

 

Captura de pantalla 2015-10-28 a las 9.51.03

Queda menys d'un mes per a les properes Jornades d'Avaluació, seran els dies 12 i 13 de novembre en La Serra d'en Galceran. Us podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

Quan vam començar a pensar com volíem que foren les jornades d'enguany, vam repassar els documents de les jornades de l'any passat a Culla, i vam decidir que no érem nosaltres els únics que havíem de pensar com fer-ho. Així que vam posar-nos en contacte amb alguns membres de la xarxa de persones que integren PEU per a demanar-los la seua col·laboració en el disseny de les XVIII Jornades d'Avaluació 2015.

La idea és que entre tots i totes dissenyem unes jornades que siguen útils i profitoses per a tots els col·lectius que integren la comunitat PEU i per al programa, com a projecte facilitador de recursos i eines per al territori rural de la província de Castelló.

Per aquesta raó, vam convocar un grup de persones com a representants de la resta de membres del PEU (ADL, empreses, personal tècnic UJI, coordinadors de programes i projectes, col·laboradors) per a dissenyar el programa, el format i les metodologies d'avaluació de les jornades d'enguany. D'aquella reunió va eixir un document que encara continua treballant-se i que esperem presentar-vos el proper dilluns 2 de novembre.

Encara que queden per decidir alguns aspectes del programa de les jornades que realitzarem a la Serra, us podem avançar com plantegem l'avaluació. Volem avaluar el PEU des de dues vessants: la part de gestió de les activitats i dels projectes i la part del projecte PEU des de les seues línies de treball.

En aquest sentit, vam plantejar la importància que tenia que les persones assistents a les jornades tingueren l'oportunitat d'expressar personalment les seues opinions per a començar a treballar. A més, el treball per grups i les reflexions en assemblea també faciliten l'aportació de visions interessants. En aquestes jornades utilitzarem aquests tres formats per a treballar els temes que s'han d'avaluar.

En qualssevol cas és imprescindible la vostra presència i participació, ja que formeu part d'aquest gran programa que es diu PEU.

Esperem la vostra participació. Moltes gràcies.

María Cervera

Fotografia: Ajuntament de Serra d'en Garceran

 

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural