CONCLUSIONS JORNADES D'AVALUACIÓ PEU 2015 - LA SERRA D'EN GALCERAN

Escrit per comunautas el . Publicado en Jornades d'avaluació

PEU AVALUACIÓ 2015 15

 

Les XV Jornades d'Avaluació del PEU-UJI han tingut lloc a La Serra d'en Galceran els dies 12 i 13 de novembre. La principal novetat d'aquesta edició ha estat la utilització de la metodologia col·laborativa en la fase de disseny de les Jornades. Un grup de membres del PEU han participat en varies reunions a la universitat, elaborant documents de forma col·laborativa i després participant en la posada en marxa durant els dies en que es van realitzar les jornades. En aquesta comissió van participar representants dels tècnics locals, de les empreses, dels col·laboradors i de l'equip de gestió UJI. La participació activa dels protagonistes en el procés avaluador, és fonamental per a que el procés de millora i desenvolupament del mateix sigui efectiu.

PEU AVALUACIÓ 2015 25

Aquest model ha donat un resultat satisfactori i el format de les jornades va ser variat en quant a metodologies i va complir l'objectiu d'aconseguir la participació de tots els assistents mitjançant les dinàmiques de treball utilitzades, com ara la dels comentaris anònims en post-its, una manera d'expressar el que cadascú pensa amb plena llibertat.
Els participants eren tots membres de la Xarxa de Treball Tècnic, formada per agents de desenvolupament local, treballadors socials, tècnics de cultura dels ajuntaments, empreses que ofereixen activitats al nostre Catàleg Virtual, col·laboradors i tutors de projectes. L'assistència d'enguany ha sigut de de 35 persones, 28 inscrites formalment.
També es remarcable el fet, que quan vam fer públic el programa de les Jornades, vam rebre la sol·licitud per part de l'IVAJ d'aprofitar la nostra convocatòria i la presencia de la xarxa de tècnics de desenvolupament local, per a presentar les seues polítiques de joventut, i que en la vesprada del dijous va propiciar un interessant debat entre els tècnics i el representants del Institut de la Joventut.

PEU AVALUACIÓ 2015 31
En conclusió, les jornades d'avaluació realitzades a la Serra d'en Galceran han sigut molt fructíferes i profitoses, i en part important per la compromesa participació dels assistents, que han treballat molt, seguint la metodologia proposada, i elaborant documents amb els que ara redactarem les conclusions finals que compartirem amb tota la Xarxa de Treball Tècnic. A més l'acollida per part de la Serra ha sigut immillorable, tant del personal de l'ajuntament, com del Bar Salvador i de l'hotel Mas El Cuquello (http://www.maselcuquello.com/)
Les Jornades es van seguir per Twitter a través de l'etiqueta #AvalPEU, i de la que compartim l'Storify en el següent enllaç:
https://storify.com/peuuji/jornadas-d-avaluacio-peu-2015-serra-d-en-galceran

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural