XIV Trobada dels Pobles del Parc Espadà. Aín, 1 d'octubre.

Escrit per PEU el . Publicado en Pais@rural

Captura de pantalla 2016-09-29 a las 12.59.26
 
L'edició de la Trobada dels Pobles del Parc Espadà d'enguany se celebrarà a Aín el pròxim dia 1 d'octubre, amb una alta participació de municipis, artesans i associacions del propi territori Parc Espadà. La labor dels tècnics del Parc, de proximitat, i la incorporació d'un director tècnic al parc, després d'un any sense adreça, han afavorit la proposta actual, així com l'oferta de l'ajuntament d'Aín. És una jornada pensada per a donar a conèixer aquest espai, els seus valors naturals, culturals i les activitats que en ell es desenvolupen.
 
Com a novetat en aquest projecte de dinamització en el territori, la incorporació en pràctiques d'una animadora sociocultural, que ha reforçat més l'estratègia d'acostament i el desenvolupament d'alguna iniciativa que possibilitaran conèixer més les necessitats de la població.
 
El Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I col·labora amb el disseny del cartell i el recolze en tutoria del projecte general, que és una invitació al diàleg, la participació, la trobada entre localitats, compartint espai i objectius, així com coneixement. 
 
Programa de la jornada: 
 
11,00 Inauguració de la mostra dels nostres pobles, els seus recursos i productes.
Animació musical.
Celebració del Dia de les Aus:
•Taller de construcció de caixes niu a càrrec del Parc Natural.
•Exposició Volar-Viure-Viatjar.
Demostració de l'elaboració d'una carbonera, a càrrec del Club de Muntanya Castro.
Explica contes a càrrec de l'Ajuntament d'Aín.
Pausa per a menjar
Ruta de l'aigua a càrrec d'AC CulturAín.
Taller: Coneix les plantes medicinals i elabora remeis casolans. A càrrec del Parc Natural.
Explica contes a càrrec de l'Ajuntament d'Aín.
 
Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic, prèvia inscripció el mateix dia de la jornada, excepte el taller de construcció de caixes niu, que la inscripció es realitzarà via telefònica en l'Oficina Tècnica del Parc Natural de la Serra de Espadà (Tels. 679 19 62 94 / 964 62 91 12; correu-i: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
Captura de pantalla 2016-09-29 a las 13.06.10
Captura de pantalla 2016-09-29 a las 13.05.57
 
 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural