LA FIRA DE LA INFORMACIÓ 2017 SERÀ EL 8 DE FEBRER, PREPARA'T!

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

 Captura de pantalla 2017-01-25 a las 13.34.59

(Foto: PEU. Fira 2016)

Com cada any, segons avança febrer arriba la Fira de la InFormació, enguany ja anem per la XV edició! Durant quinze anys ens hem reunit empreses i tècnics per a compartir la il·lusió per treballar portant formació i cultura al territori de l'interior de la província de Castelló.

El procés de treball fins a arribar a aquest moment de compartir ha sigut llarg, va començar fa mesos i fins avui mateix segueix avançant i segur que ho farà fins al mateix dia d'abans de la Fira.

La Fira és una de nostres més importants cites anuals, una d'aqueixes en les quals bona part dels tècnics estan esperant al fet que arribe, i que viuen amb "alegria" per retrobar-se amb companys als quals a voltes no veuen des de fa mesos. També perquè és el moment d'intercanviar vivències i experiències amb les quals, en el Catàleg Virtual cridem empreses, però que en realitat arriben a ser a voltes companys i amb els quals dóna gust retrobar-se després d'un temps i després d'haver compartit una experiència formativa en el poble.

L’objectiu d’aquesta jornada és doble: d’una banda, que els agents socials coneguen amb detall les propostes del Programa d’Extensió Universitària 2017 i, d’una altra banda, que els col·laboradors puguen presentar propostes interessants per als que treballen en el desenvolupament sociocultural de les zones rurals de les comarques de Castelló.

Des del PEU us animem a compartir amb nosaltres aquesta Jornada tan important per a facilitar l’encontre i l’intercavi.

El programa /provisional/ de la sessió és el següent:
09.30 h. Recepció i lliurament d’acreditacions
10.00 h. Presentació institucional a càrrec de les autoritats en representació de la Universitat i la Diputació.
10.30 h. Espai de trobada informal entre tècnics i empreses
11.30 h. Pausa cafè al jardí de Les Aules
12.00 h. Tancament de la jornada

Recordeu que l’activitat és gratuïta, però que cal que us inscribiu. Si esteu interessats a participar, heu d’emplenar el formulari online d’inscripció abans del 6 de febrer. Per a més informació podeu dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 964 728896

El hashtag de les jornades serà #FiraPEU

Us esperem!

María Cervera

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural