Catí. Estiraments positius

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

Cati 3

Era la primera vegada que realitzava l'activitat d'Estiraments Positius a Catí i va tenir molt bon acolliment. Les persones que es van aventurar a provar aquesta forma de cuidar el cos van quedar encantades. Després de cada sessió hi havia un canvi notable en els seus rostres, en els seus cossos i en la seua actitud. Una forma d'estar més relaxada i afable, diria jo.

- més relaxació
- més vitalitat
- més a gust amb un mateix.

Açò es tradueix en menys tensions i major benestar.

Les meues propostes sempre es basen a cuidar el cos i respectar-ho al màxim. I a partir d'ací, començar el treball d'estirar i moure's per a alliberar tensions. Cadascun posa els seus limites i treballa al seu ritme. Açò és part de l'èxit del treball, aprendre a cuidar i respectar el cos.

L'experiència d'agafar el cotxe, omplir-ho de material i emprendre el viatje per les carreteres de muntanya, el viu com un regal. Arribar al lloc i trobar rostres il·lusionats, expectants i amb ganes de conèixer les meues propostes m'alegra molt. En acabar el cicle, les cares de relaxació i agraïment m'indiquen que el treball està ben fet. Un comentari en el qual tots van coincidir va ser: "açò ens fa falta i ens agradaria que durara més".

Amb experiències d'aquest tipus és normal que m'encante el meu treball.

 

Cati 2

Cati 1

Laura Monfort

(Fotos: Laura Monfort)

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural