Todolella: Estiramients Positius.

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

Todolella 1

No era la primera vegada que realitzava els estiraments a la Todolella. Algunes cares conegudes i altres noves em van rebre amb un gran somriure en veure'm. Es notava en els seus ulls les ganes de començar a practicar quan em van veure baixar del cotxe. Als nous ja els estaven explicant tots els beneficis que sentian en realitzar aquesta activitat. La veritat, que és un luxe que els propis participants expressen amb les seues paraules els beneficis d'estirar i cuidar el cos de forma amable.

Porte diverses edicions del PEU pujant a la Todolella i s'ha convertit per al meu en una gran família. Cada edició és diferent, noves propostes i nous exercicis fan que ells continuen volent realitzar aquest treball i jo estic feliç d'acompanyar-los en el procés d'alliberar tensions i millorar el seu benestar.

Es comprometen al màxim cada setmana. A més d'estiraments treballem micromovilitat, pressions i moviments suaus on aprofitem la inèrcia per a aconseguir moviment. Açò es veu clarament en el vídeo, amb moviments de bebè. Ací, prendre consciència del funcionaments de les cintures escapular i pèlvica; i realitzar moviments suaus, ajuda a la persona a tenir més confiança i adonar-se que tot no requereix esforç. Es tracta més d'aprofitar els recursos del moment que d'utilitzar molta força. Quan connectem amb açò, aprenem una forma nova de relacionar-nos amb el nostre cos i cuidar-nos més.

En acabar cada sessió sempre demane que comenten com se senten, com estan, *cuales són les sensacions físiques i aquestes són algunes de les seues paraules: relaxada, feliç, "blandita", més contacte amb el sòl, més suport, fosa al matalasset, quasi em dorm de l'a gust que estava, no sabia que podia relaxar-me tant, açò és una meravella,etc

(Video ací)

Realment per al meu és una meravella veure els canvis en cada sessió i que cada persona es comprometa més en la cura de si mateixa. Relaxació, creixement i benestar són la base de les meues propostes i estic encantada de poder compartir açò cada any en els meus tallers.

 

Todolella 2

Todolella 3

Laura Monfort

(Foto i video: Laura Monfort)

 

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural