El PEU i la Diputació de Castelló ofereixen 180 activitats formatives.

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

Captura 172


El pròxim 8 de febrer tindrà lloc en el Palau de la Diputació de Castelló la XV Fira de la Informació del PEU per a presentar l’oferta formativa anual del PEU i que s’agrupa dins del Catàleg Virtual.


L’oferta del Catàleg Virtual 2017:


El Catàleg Virtual és l’entorn virtual que permet als usuaris del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I, tindre la informació actualitzada de tota l'oferta formativa i de divulgació cultural del PEU, a més de la de les empreses que les ofereixen. Al mateix temps, aquesta ferramenta en xarxa ha permès informatitzar els processos d'oferta i de sol·licitud de les activitats. Enguany com a novetat la sol·licitud d’activitats es farà mitjançant un formulari en xarxa que ens permetrà ser més àgils en el procés de recepció de les sol·licituds i per tant guanyar temps per al procés d’adjudicacions.


El catàleg d'activitats arreplega un gran nombre de propostes que s'agrupen en tres grans àmbits: les activitats formatives (cursos i tallers), les exposicions i les conferències. Tota aquesta oferta es pot consultar a través del Catàleg Virtual , que es presenta, junt amb el projecte anual del PEU a la Fira de la Informació que es celebra el proper dimecres 8 de febrer al Saló de Recepcions del Palau de la Diputació de Castelló.


El procés per presentar oferta d’activitats al Catàleg per part de les empreses comença al setembre amb la convocatòria a les empreses a actualitzar els seus continguts. A més en els darrers anys el treball per a millorar la difusió d’aquesta convocatòria ha resultat molt satisfactori tenint en compte l’augment en el número d’empreses i professionals interessats en formar part d’aquest grup d’empreses compromeses per millorar l’oferta cultural al territori rural de la província de Castelló.


Nou empreses noves han presentat oferta d’activitats, amb temàtiques que giren al voltant del: Medi ambient, Patrimoni, Manualitats, Desenvolupament rural i Oci i temps lliure.
Per a 2017 han sigut quasi 40 empreses les que s’han interessat per oferir les seves activitats al nostre Catàleg Virtual, proposant al voltant de 200 activitats. Entre aquestes destaquen per la quantitat les dedicades a temes sobre el desenvolupament personal, les emocions o la salut.


Finalment ha sigut seleccionades per a aparèixer al nostre Catàleg 180 activitats, de les quals, 125 són cursos o tallers amb un total de 1118 hores de formació; 51 són conferències i 4 exposicions.


Les activitats sobre patrimoni cultural, amb tota la seva amplitud temàtica es presenten també des del programa de Patrimoni del PEU i permeten en alguns casos completar la formació necessària per a aquells grups de persones interessades que volen posar en marxa un procés d’acompanyament de projectes en els seus municipis. Per a 2017 són 42 les activitats etiquetades amb Patrimoni.


Tota aquesta oferta i totes les novetats, són les que es presentaran a la Fira, en la que esperem comptar amb la presència d’una bona representació dels tècnics i agents de desenvolupament de la província.


Des del PEU us animem a compartir amb nosaltres aquesta Jornada tan important per a facilitar l’encontre i l’intercavi.


El programa de la sessió és el següent:


09.30 h. Recepció i lliurament d’acreditacions
10.00 h. Presentació institucional a càrrec de les autoritats en representació de la Universitat i la Diputació.
10.30 h. Espai de trobada informal entre tècnics i empreses
11.30 h. Pausa cafè al jardí de Les Aules
12.00 h. Tancament de la jornada

Recordeu que l’activitat és gratuïta, però que cal que us inscribiu. Si esteu interessats a participar, heu d’emplenar el formulari online d’inscripció abans del 6 de febrer. Per a més informació podeu dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 964 728896


El hashtag de les jornades serà #FiraPEU


Us esperem!

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural