Valoracions de la Fira de la InFormació 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

El 8 de febrer es va celebrar la XV Fira de la InFormació, en el Palau de la Diputació de Castelló. Un any més vam celebrar la trobada imprescindible entre tècnics i empreses que posa en marxa el projecte anual de Formació més prop del PEU-UJI. I es imprescindible perquè posar-se cares, poder saludar amb una abraçada i tindre temps per a compartir una conversa i inclús un cafenet i una pasta és molt important en aquest treball nostre.

IMG 2766

El PEU i la Diputació afavoreixen que una oferta centrada en el desenvolupament del territori arribi cada any a 118 municipis dels 135 que conformen la província de Castelló, i això ho fem la quasi totalitat del tems des de la distància, amb molts quilòmetres pel mig. Mitjançant els camins virtuals que ens ofereixen los noves tecnologies, i en algunes ocasions les cridades telefòniques. Però jo crec que tots trobem a faltar poder veure’ns més i tindre més oportunitats per compartir cara a cara.

I és per això que és tan fonamental aquesta primera cita de “l’any PEU”. És la primera de cada any en que ens retrobem els que ja ens coneixem i a més podem conèixer a les noves incorporacions d’empreses i de tècnics. És un moment d’encontre i re-encontre. I a més és important perquè el diàleg entre les empreses i els tècnics és molt profitós.

IMG 2769

Les empreses ens presenten les seues activitats amb molta il·lusió i esperança de tindre l’oportunitat de tornar a agafar les carreteres per a arribar a molts pobles de la nostra província. Enguany a la Fira van presentar-se les activitats de 17 empreses, de les que 6 participaven per primera vegada al Catàleg Virtual del PEU.

31985185563 6b8d8631d5 z

Al voltant de 35 tècnics més una desena de membres de corporacions municipals van poder aprofitar una part del matí per a conèixer de primera mà les novetats del Catàleg Virtual per a 2017, a més d'aclarir dubtes i demanar informació o plantejar propostes d’activitats a les mateixes empreses. Aquest objectiu es va complir i per a aconseguir-ho enguany vam decidir modificat un poc la distribució de l'espai i del temps.

IMG 20170208 100758

Pensem que la convocatòria de’enguany va ser un èxit, i podem estar contents de la participació de tota la comunitat PEU, des dels tècnics a les empreses, els grups de projectes locals, els polítics, els col·laboradors del programa, a més d'estar satisfets per les bones sensacions que ens van fer arribar. És cert que també són millorables alguns aspectes, i treballarem perquè l'any que ve el disseny i la realització de la nostra Fira siga encara millor. En aquest sentit podeu fer-nos arribar les vostres impressions i propostes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Des de l'equip de gestió del PEU volem agrair-vos a tots per la vostra participació un any més.

Video de la Fira de la Informació

Galeria fotogràfica

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural