Les activitats del PEU 2017 als pobles ja estan en marxa

Escrit per PEU el . Publicado en Programa general

Captura de pantalla 2017-05-09 a las 12.56.00
La setmana passada es va fer l'enviament de les adjudicacions definitives del PEU-UJI "La formació més prop". Amb aquesta iniciativa donem resposta a una part de les necessitats formatives dels municipis que participen activament en el Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I (PEU-UJI).


Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l’equip del PEU-UJI va valorar aquestes aplicant els criteris d’adjudicació i va comunicar als pobles les propostes d’adjudicació d’activitats amb pressupostos de copagament calculat en base a la variable de població. El preu que cada ajuntament assumeix del cost total de l’activitat està en funció del número d’habitants.

Amb totes les sol·licituds gestionades i incorporant les modificacions proposades pels municipis, s’ha elaborat l’informe final d’adjudicacions que han rebut els ajuntaments i les empreses que es faran càrrec de les activitats.

Ací es pot descarregar el pdf de les adjudicacions 2017

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural