Acompanyament

Com s'adjudiquen les activitats de La Formació més a Prop?

Escrit per comunautas el . Publicado en Activitats

Estem en procés d'adjudicació de les activitats del Catàleg Virtual 2016, dins del programa PEU de la Formació més a Prop, que va començar el passat 23 de març una vegada arreplegades totes les sol·licituds enviades. Podeu consultar-les en aquest document. (enllaç al pdf)

Finalitzat el termini de recepció de sol·licituds dels agents culturals del territori, a cada activitat se li adjudica una valoració segons l'ordre de preferència establert pel municipi i els criteris per a l'adjudicació d'activitats formatives. A més, es calcula el cost de realització de cada activitat en funció del municipi que l'ha sol·licitada i les especificacions de l'empresa (hores, sessions, materials). Aquestos pressupostos inclouen també la part del preu que assumirà el municipi en el cas que accepte l'adjudicació.

Des de l'any 2014 les activitats formatives s'etiqueten amb la paraula 'Patrimoni' quan s'ha considerat que per la seua metodologia i contingut podien formar part de l'oferta formativa específica d'aquest programa. Un dels objectius de La formació més a prop és oferir un complement formatiu específic als projectes d'ACOMPANYAMENTdel PEU-UJI.

Criteris per a l'adjudicació d'activitats formatives:
● 1r. Activitat amb etiqueta de projecte sol·licitada per un municipi amb projecte PEU-UJI.
● 2n. Activitat sense etiqueta de projecte sol·licitada per un municipi amb projecte.
● 3r. Activitat amb o sense etiqueta de projecte sol·licitada per un municipi sense projecte.

L'adjudicació d'activitats és competència de l'equip UJI del PEU per evitar conflictes d'interessos amb la Xarxa de Treball Tècnic. El Consell Assessor de La formació més a prop està format per:
● La persona que coordine el PEU-UJI.
● La persona que coordine el programa La formació més a prop.
● La persona que coordine el programa Patrimoni.
● La persona que coordine el programa PAIS@rural.

La proposta d'adjudicació d'activitats es comunica als municipis perquè en el termini d'una setmana l'accepten, la rebutgen o sol·liciten modificacions. Desprès d'aquesta fase, les adjudicacions es consideren definitives i es comuniquen a les empreses perquè es posen en contacte amb els municipis per acordar els detalls de la realització de les activitats.

Els terminis per a enguany són:
- Enviament de les adjudicacions provisionals només als ajuntaments: 14 d'abril
- Data límit per a reclamar modificacions o acceptar les adjudicacions, i enviar el Full de condicions signat: 21 d'abril
- Enviament definitiu de les adjudicacions als ajuntaments i a les empreses: entre el 27 i el 30 d'abril.

És possible que aquests terminis s'avancen en funció de les possibilitats del nostre treball i el temps que anem guanyant en cadascun dels diferents moments del procés.

Si voleu rebre més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

María Cervera

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural