L’Observatori per al Desenvolupament Sociocultural Rural de Castelló

Escrit per Super User el . Publicado en Sense categoria

L’Observatori per al Desenvolupament Sociocultural Rural de Castelló naix com a resultat de la labor que realitza la Universitat Jaume I des de l’any 1999 en el medi rural de la província de Castelló. L’Observatori es constitueix com un instrument permanent de caràcter estratègic per a l’estudi de la realitat sociocultural de la província de Castelló, integrat en l’estructura del Programa d’Extensió Universitària.

Està integrat per personal de l’UJI i per personal tècnic i professionals de la gestió de la cultura, de l’acció social i educativa i del desenvolupament local, implicats en un estil d’investigació cooperativa i oberta a un enfocament pluridimensional.

Observatori

Aprofita l’estructura i l’experiència del PEU per a potenciar el desenvolupament cultural com a factor de progrés social i de creixement personal, a partir d’un ampli conjunt d’activitats que es defineixen fruit del treball col•laboratiu amb els actors del món rural.

Té com a objectiu essencial propiciar l’obtenció d’un coneixement integral i compartit del món rural. Es dirigeix tant a personal tècnic i professional, com a organitzacions i institucions que fan de mitjanceres en el desenvolupament sociocultural.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural