1. Formació més prop 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Sense categoria

 

1. Formació més prop

Presentem un informe de les activitats adjudicades enguany, les que ja s’han realitzat, les que han començat a realitzar-se i les que queden pendents. Podeu comentar respecte d'aquestes adjudicacions, sobre l'oferta d'activitats o les gestions necessàries per a les sol·licituds o la realització de les activitats.

 

Captura 240

Captura 241

Comentaris  

# Anabel Ejarque 13-07-2017 10:01
Considero que els membres actius de la Mesa Tècnica haurien de tenir alguna preferència a l'hora de les adjudicacions, premiant així l'esforç i la dedicació al projecte. Ja que els resultats són els mateixos o pitjor dels pobles que ni apareixen ni participen ni s'involucren.
# comunautas 13-07-2017 11:12
Anabel i Anna, moltes gràcies per les vostres aportacions, les tindrem en compte per a incloure-les com propostes per a la Mesa Tècnica i que es tinguen en consideració per a la propera edició del Catàleg Virtual.
María Cervera
# Tomàs Segarra Arnau 13-07-2017 12:47
En el cas de Sant Mateu, el programa general ha deixat de tenir sentit des de fa alguns anys. L'Escola Permanent d'Adults acaba funcionant com una mena d'Universitat Popular. Hi ha una oferta d'uns 20 cursos de tota classe. Gestionem més de 300 inscripcions de Sant Mateu i comarca. Crec que el programa general ha quedat com una oferta adreçada a municipis més menuts on segurament serà necessària.
# comunautas 14-07-2017 08:08
Gràcies Tomàs pel teu comentari tan sincer.

María Cervera
# Eugeni 14-07-2017 10:20
Partint del comentari d'Anna (el qual secunde), a banda crec que el programa general te poca oferta en les competències pròpies que el SASC té en l'UJI: activitats de temàtica artística. Com ara: teatre i dansa (aula de teatre), video i fotografia (Aula de video i fotografia), etc.
# Susana Gil 14-07-2017 10:28
Respecte a les adjudicacions, personalment, estic un poc decebuda, per segon any consecutiu sols m'han adjudicat conferències.
# comunautas 14-07-2017 11:11
Cito a Susana Gil:
Respecte a les adjudicacions, personalment, estic un poc decebuda, per segon any consecutiu sols m'han adjudicat conferències.

Gracies Susana per participar.
Respecte a les adjudicacions, es fan seguint uns criteris que tots coneixeu i que signeu. També partim de la idea de que totes les activitats que demaneu les voleu per a realitzar-les al vostre municipi i les aprofitareu igual. I a més tenim el límit que posa el pressupost, que fa que el moment d'adjudicar sigui molt complicat.
No ens agrada que esteu de decebudes, esperem que l'any que ve sigui millor.

María Cervera

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural