6. La reflexió sobre la Xarxa de Treball Tècnic i la Mesa Tècnica 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Sense categoria

 

Captura de pantalla 2017-07-07 a las 13.26.44

El Seminari d'Estiu de Pais@rural ha dedicat un ampli espai a la reflexió i el treball conjunt sobre l'acció tècnica en el mitjà rural que es realitza en el marc de Pais@rural, atenent a l'evolució del treball en xarxa i al funcionament de la Mesa Tècnica. Seguint el fil del debat que es va generar amb motiu de la celebració de la Fira de la InFormació i la Mesa Tècnica convocada en el mes de febrer, es va preparar una dinàmica dividida en tres parts, per a seguir aprofundint en l'oportunitat de realitzar una revisió de la trajectòria seguida i del moment actual d'una estructura com la pròpia Mesa.

(Vicente Zapata, col·laborador del PEU)

Els membres de la Xarxa de Treball tècnic rebreu per correu electrònic el document complet, el·laborat per Vicente Zapata que va moderar la sessió.

 

Comentaris  

# Anabel Ejarque 13-07-2017 10:05
Estic molt contenta d'encetar este procés de revisió de cara a enfortir la xarxa, ja que estes sinergies són claus per a portar a terme nous projectes i iniciatives.
# comunautas 13-07-2017 11:22
Gràcies pel teu comentari Anabel. És important que tots tinguem clar que volem ser una xarxa, amb metodologies cooperatives i que és clau que treballem de forma col·laborativa i generosa en un projecte comú que és la Xarxa PEU.

Ja hem començat el procés, ara entre tots hem de continuar-lo.

María Cervera
# eugeni 14-07-2017 10:42
Espere que siga l'inici d'una llarga amistat!! ;-)
Il·lussionat :lol:

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural