Projecte Script_

Escrit per Arecia Aguirre el . Publicado en Sense categoria

El repte de l’Script_ ha sigut plasmar estèticament aquest xarxa de coneixement, cultura i sociabilitat en llenços que representen aquesta idea de territori, creant uns tapissos, on s’han brodat els valors vehiculars que el PEU ha anat estenent durant aquestes dues dècades. En aquestos cinc mesos, la promotora de la idea, l’artista Rosa Serna Lapiedra, ha treballat conjuntament amb usuaris i usuàries del programa i el personal tècnic en diferents localitats de la província per confeccionar els tapissos, coordinats per María Cervera, de l’empresa Arsipe.

Els municipis que han participat en aquest projecte han estat: Sant Mateu, Catí, San Rafael del Río, Culla i Ares del Maestrat; Montán, Sot de Ferrer i Teresa; Benlloch, Vilanova d’Alcolea i La Serra d’en Galceran; Forcall, Villores, Castellfort, Zorita del Maestrazgo, Cinctorres, Vilafranca, Herbés, Todolella, Olocau del Rey, Palanques, La Mata i Morella; Teresa; i les escoles permanents d’educació d’adults de la comarca de l’Alt Palància.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural