Jocs de taula

Escrit per Arecia Aguirre el . Publicado en Sense categoria

 

JOCS

Els joves s’articulen el temps lliure en centres d’interès i aquesta es una oportunitat per a generar petits grups de joves al voltant dels jocs de taula i estratègia, concretament amb els Eurogames.

Els Eurogames es caracteritzen entre d'altres per dues coses que els fan especialment atractius als educadors: no hi ha un enfrontament directe entre els jugadors, sinó més bé hi ha una sèrie de recursos comuns limitats pels que competir, i que no s'eliminen jugadors, aquests juguen durant tota la partida, o la partida és prou curta per que la sortida de cap jugador siga avorrida. El factor sort no sol ser predominant, el que els fa especialment atractius per a treballar amb joves el desenvolupament de diferents capacitats i estratègies.

“Pujem al teu poble a fer unes sessions de jocs de taula i estratègia amb joves de 14 a 17 anys, i després poden participar de la lligueta trimestral de tornejos de jocs”.

 

Inclou:

- 3 sesions de jocs in situ.

- Sessió d’activació.

- Inscripció del municipi a la lligueta, inclou dos jocs de taula de regal per al Grup de Jocs que es configure  (els desplaçaments són a càrrec dels participants).

- Possibilitat d’acollir els finals de lligueta de trimestre o la cel·lebració fi de curs al teu municipi.


Durada estimada de l’acció: 4 setmanes

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural