6. X Jornada d'Investigació del Patrimoni Cultural

Escrit per comunautas el . Publicado en Sense categoria

El pròxim 18 de juliol tindrà lloc, a la Llotja del Cànem, seu de la Universitat Jaume I de Castelló en la ciutat, la X Jornada d'Investigació del Patrimoni Cultural del projecte Patrimoni.

La Jornada és un punt de trobada per als grups de Patrimoni i per als tècnics, grups i interessats que treballen en el territori en projectes i iniciatives de coneixement i difusió del patrimoni cultural. Un espai d'intercanvi dissenyat per a reflexionar conjuntament i participar activament en les ponències i comunicacions programades.

En aquesta X edició, la Jornada tindrà la participació de Pablo de Castro Del Col·legi Safa-Grial de Valladolid què ens parlarà de la importància de l'educació – formal o no formal – per a aconseguir implicar als joves en la conservació i respecte del patrimoni cultural i amb la ponencia de Javier Hidalgo, que ens parlarà de com el patrimoni pot convertir-se en un recurs de desenvolupament sostenible per al medi rural a través d'exemples concrets de restauració i reutilització del patrimoni d'Andilla, a la comarca valenciana de La Serrania del Turia.


Com ja és habitual, en la Jornada tindrà lloc la presentació de l'últim número de Memòria Viva, la revista anual del projecte Patrimoni. Juntament amb les ponències, xerrades, comunicacions i presentació, en la Jornada celebrarem l'Assemblea, un dels moments més importants de Patrimoni en la qual els participants reflexionen sobre el model, estructura i necessitats del projecte i dels grups.


Des de Patrimoni vos animem a què vinguau a la Jornada i a que, sobretot, conegueu a la gent dels diferents Grups Locals, els seus projectes, emocions i somnis d'un patrimoni cultural com a eix transversal del desenvolupament del territori.


Més informació:

http://patrimoni.peu-uji.es/ca/noticies/767-x-jornada-de-patrimoni-horari-i-inscripcio

Comentaris  

# Ángel Portolés G 13-07-2015 08:19
Hola a tots,
m'alegre molt de compartir amb vosaltres, un any més, aquest Mesa tècnica. Per la meua part, quede a la vostra disposició per qualsevol dubte al voltant de la Jornada i de Patrimoni-PEU.

Aquesta setmana anirem penjant en el webcontinguts de la mateixa (resums de ponéncies, continguts...). Vos tindre informats aprofitant la Mesa Tècnica. Vos recorde que la inscripció a la Jornada romandrà oberta fins dijous a les 23:59 h.

:)
# Ángel Portolés G 14-07-2015 11:26
Hola de nou,

Respecte a la jornada, trobareu al web els resums i presentacions del dos ponents d'enguany: Pablo de Castro i Javier Hidalgo:

http://patrimoni.peu-uji.es/ca/
# Pili Zapater Ejarque 15-07-2015 12:53
Patrimonio esta realizando un trabajo impresionante.

Lo siento no puedo asistir , me es impossible el sabado 18 de julio, Tengo cuestiones familiares.
# comunautas 16-07-2015 09:23
Cito a Pili Zapater Ejarque:
Patrimonio esta realizando un trabajo impresionante.

Lo siento no puedo asistir , me es impossible el sabado 18 de julio, Tengo cuestiones familiares.


Pili, como el años pasado, grabaremos en video toda la Jornada, así que la podrás ver desde casa tranquilamente...aunque te echaremos de menos. Enrique
# Ángel Portolés G 16-07-2015 10:13
Cito a Pili Zapater Ejarque:
Patrimonio esta realizando un trabajo impresionante.

Lo siento no puedo asistir , me es impossible el sabado 18 de julio, Tengo cuestiones familiares.


Gracias Pili.
El trabajo que están haciendo los Grupos Locales para conocer y dar a conocer su patrimonio cultural es espectacular.

Y en esta ecuación, el papel de los técnicos en el territorio para detectar y articular todas esas iniciativas es fundamental.

Salut!!

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural