People

JA PODEU SOL·LICITAR LES EXPOSICIONS DURANT TOT L'ANY!

Written by PEU on . Posted in Activitats

Captura de pantalla 2017-06-01 a las 10.37.52

A partir d'avui les exposicions del fons del PEU estaran disponibles per als municipis de la Xarxa PEU de forma gratuïta i sense entrar en competència amb les activitats sol·licitades o adjudicades dintre del programa de La Formació més prop.

Les exposicions es podran consultar al Catàleg com fins ara, però no hi haurà un termini per a la seva sol·licitud i seran cedides temporalment pel PEU sempre que l'exposició demanada estigui disponible i el municipi compleixi els requisits.

Per a sol·licitar una exposició s'haurà d'omplir el formulari penjat al Catàleg Virtual y enviar-lo a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Una vegada us contestem, acordarem una data i horari per a la seva recollida i us la podreu emportar. Totes les despeses ocasionades pel transport i muntatge correrà a càrrec de l'ajuntament sol·licitant, i s'haurà de comprometre a fer-se càrrec de qualsevol desperfecte, pèrdua o desaparició que poguera produir-s’hi.

En les fitxes de les exposicions que apareixen al Catàleg Virtual trobareu tota la informació dels elements i un preu estimatiu del cost. En les exposicions del Fons UJI, tant el transport com el muntatge podeu organitzar-lo com vullgueu, aprofitant els recursos materials i personals de l'ajuntament, sempre tenint en compte que en cas de que es produixca algun desperfecte les despeses de la restauració o la reproducció, aniran a càrrec del sol·licitant.

Les exposicions que ofereixen Arc Estudi i Jardines Creativos tenen el cost que apareix a les seves fitxes del Catàleg Virtual:
http://catalegvirtual.peu-uji.es/per-a-sol-licitar-activitats

Trobareu les exposicions en les fitxes de l'UJI, Arc Estudi Disseny i Jardines Creativos:
http://catalegvirtual.peu-uji.es/per-a-sol-licitar-activitats

Podeu fer qualsevol consulta a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural