People

Itinerari Terres de Cruïlla: Fonts al voltant del poble (Canet lo Roig).

Written by Super User on . Posted in Patrimoni

Diumenge 28 de maig, l'Associació Canetana 'Lo Suabe' de Canet lo Roig organitza el segon ITINERARI PER LES TERRES DE CRUÏLLA 2017.

Fonts al voltant del poble (Canet lo Roig. 28 de maig de 2017)

DSC 6350

L’objectiu d’aquest itinerari és conèixer fonts i antics punts de recaptació d'aigua. En un radi no més alt d'un quilòmetre al voltant del poble, recorrent aproximadament uns cinc quilòmetres i sortint de l'antiga bassa, podrem veure la Font de Na Jordana, el Pou, basses d'aprofitament d'aigua per regar els horts, la Font de la Fontanella, anirem a la Font de la Roca i a la Font de la Canal.

En aquest itinerari podrem contemplar oliveres mil·lenàries i, després, una petita exposició de fotos d'aquests arbres a la presó medieval.

Com a part final es podrà dinar a l'ermita de Santa Isabel per un preu simbòlic. En aquest cas caldria enviar un correu indicant les places a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Inici: 8.45h. La Bassa (final del carrer de Sant Roc).

Recomanem calçat i roba adients. Recorregut de baixa dificultat al voltant del poble. Es donarà aigua i una peça de fruita.

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural