People

Valoracions de la visita tècnica a Cirat

Written by Super User on . Posted in Patrimoni

Una part molt important de les activitats i projectes que realitzem en Patrimoni – PEU és la seua avaluació per a poder anar millorant i adaptant les propostes i plantejaments a les necessitats i demandes dels Grups Locals del projecte. Per a la visita tècnica a Cirat, hem enviat als assistents un correu sol·licitant que ens valoraren la visita a partir de dues preguntes: Què et semblen les visites tècniques? i Què milloraries de les visites tècniques?

A continuació us presentem les valoracions realitzades pels participants a la visita tècnica a Cirat:

Què et semblen les visites tècniques?

IMG 20170304 115805

Magí Espinach. Grup de Patrimoni de Vilanova d'Alcolea

Les jornades tècniques estan establides, són necessàries, funcionen i el format actual sense encasellaments, que prioritza el contacte directe entre diferents projectes o inquietuds, és l'adequat.

Ismael Sanjuán. Grup de recuperació de la cultura del vi a Viver
Les visites tècniques em semblen molt importants perquè possibiliten la relació, el coneixement i la transmissió d'actuacions i projectes entre persones preocupades pel patrimoni. Permeten als participants observar un situ el fruit de les actuacions dels grups, conèixer el patrimoni dels pobles amfitrió i descobrir possibles actuacions també realitzables en el propi poble i animen a continuar en la posada en valor del propi patrimoni aplicant estratègies que altres grups realitzen.

Maricruz García. Grup d’estudi del patrimoni de Costur
No havia participat en cap visita tècnica però m'ha semblat interessant. És una forma de donar a conèixer el projecte de cada poble. Es canvien experiències i es coneix de primera mà el patrimoni.

Fina García. Grup d’estudi del patrimoni de Costur
La visita tècnica a Cirat em va agradar. Sobretot vam conèixer el poble i una mica més a prop el projecte del grup de patrimoni de Cirat.

Marisa Chiva. Grup Local de Patrimoni de Cirat – A. de C. Las Salinas de Cirat
Per a tots nosaltres, ha sigut summament enriquidora aquesta experiència que ens ha donat l'oportunitat de donar a conèixer el nostre poble, la nostra associació i la nostra forma de fer, als altres pobles del projecte. Hem tingut l'oportunitat d'enriquir-nos amb els punts de vista i l'experiència d'altres persones implicades en els projectes dels seus pobles i la generositat de tots ells a ajudar-nos i donar-nos idees fantàstiques per al nostre projecte. D'igual manera, esperem que aquesta experiència haja servit als altres grups que ens han visitat per a agafar idees que puguen aplicar als seus respectius projectes.

Què milloraries de les visites tècniques?

IMG 20170304 133925

Magí Espinach. Grup de Patrimoni de Vilanova d'Alcolea
Sempre es pot millorar en xicotets detalls que finalment poden esdevenir importants. Cada visita ja té els seus trets particulars que imperceptiblement ens van enriquint. Potser un xicotet inventari, previ a la visita, de les coses que ocupen i/o poden interessar als diferents grups complementaria el que ja sabem i milloraria les converses informals que tenim durant la jornada. L'ajuda, en qualsevol aspecte, entre grups també podria parlar-se.

Maricruz García. Grup d’estudi del patrimoni de Costur
Potser l'estona de col·loqui més llarg. Però tambien depèn de la participació de la gent.

Fina García. Grup d’estudi del patrimoni de Costur
Ampliaria una mica la taula redona, aprofundint una mica més en el projecte del poble amfitrió i aspectes com l’accés a ajudes i subvencions, compartir contactes...

Ismael Sanjuán. Grup de Viver
Afegiria un imprès a omplir al final de la trobada o en els dies següents ben personalment o en grup del mateix poble en el qual entre altres punts estarien les aportacions al projecte del grup amfitrió.

Arrepleguem totes aquestes valoracions i les introduïm en el projecte. Moltes gràcies a tots.

Notícia relacionada: Crònica de la visita tècnica de Patrimoni - PEU a Cirat (galeria d'imatges)

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural