People

El projecte Patrimoni – PEU de l’UJI participarà en el Seminari Internacional de Recerca en Educació Patrimonial (Universitat de Porto)

Written by Super User on . Posted in Patrimoni

Els pròxims dies 30 i 31 de març tindrà lloc en la Facultat de Lletres de la Universitat de Porto el Seminari Internacional de Recerca en Educació Patrimonial i el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló participarà compartint les claus i mètodes del projecte.

Cartaz Educayyo Patrimonial1

El Seminari Internacional de Recerca en Educació Patrimonial està coordinat per Alice Semedo, Olaia Fontal i Álex Ibáñez i organitzat pel CITCEM-FLUP, OEPE, Uva i UPV-EHU. L'objectiu d'aquest seminari és, a més de l'intercanvi d'experiències, la definició de col·laboracions per al futur establiment de xarxes internacionals sobre educació patrimonial.


El dia 30 de març tindrà lloc una primera reunió de grups de recerca en Educació Patrimonial i el 31 es duran a terme diferents sessions de treball sobre diferents eixos temàtics plantejats de recerca en educació patrimonial: estat actual, projectes de recerca d'àmbit europeu i internacional, recerques en curs i temàtiques emergents.

Enllaços:
http://citcem.org/evento/102
http://www.oepe.es/
http://media.wix.com/ugd/79b507_694dae6d476746478e8bb3732a598088.pdf

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural