People

Abril és un mes per a compartir (Patrimoni)

Written by Super User on . Posted in Patrimoni

El mes d'abril va a ser un mes especial per al projecte Patrimoni – PEU. Anem a compartir el projecte a Astúries i a Reus. I en tots dos casos, anem a comptar amb la participació dels grups de Patrimoni.

ponterecercat

El pròxim 22 d'abril participarem amb una xarrada i un taller en les “V Jornades de Patrimoni Cultural i Innovació Social. Models i eines per a la gestió comunitària del patrimoni cultural” que tindran lloc en Sant Adriano (Astúries). En la xarrada participaran el coordinador de Patrimoni – PEU i un membre del Grup de recuperació de la Cultura del vi de Viver en representació dels Grups Locals del projecte Patrimoni – PEU.

Les V Jornades de Patrimoni Cultural i Innovació Social estan organitzades per La Ponte-Ecomuséu, Medialab Prado (Madrid), Projecte Hesiod (Heritage and Social Innovation Observatory-University College London) i la Fundación Valdés-Salas de la Universitat d'Oviedo. Aquestes jornades es plantegen com un espai en el qual es reuniran diferents experiències de gestió comunitària del patrimoni, debats i tallers pràctics.

El 29 d'abril la cita serà a Reus per a participar amb una xarrada en “Recercat. Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana”. Aquestes jornades estan organitzades per l’Insitut Ramon Muntaner, Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, la Coordinadora de Centres d’Estudis de parla catalana, Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura de Reus 1859.

L'objectiu del Recercat és oferir una mostra de l'activitat dels centres i instituts de recerca local i comarcal i facilitar un espai de trobada anual. Per a aquesta cita, comptarem amb la participació del Grup local de Patrimoni – PEU de Costur, que compartirà amb els assistents el projecte d'educació patrimonial “Textures del meu poble” realitzat en el mes d'octubre de 2016 juntament amb el col·legi d'infantil i primària de la població i el Museu de Ceràmica de l'Alcora.

Molt prompte publicarem els programes i detalls d'aquestes dues cites tan importants per al projecte Patrimoni – PEU UJI.

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural