People

Festa de la Verema. Benlloch

Written by comunautas on . Posted in Activitats

 

La Festa de la Verema té dues vessants: la primera respon a la intenció de posicionar Benlloch com a Municipi líder dintre del món professional, consolidant-se com una cita anual del sector (cellers, distribuïdors, comerços, restauració...) pel que fa al debat i l'intercanvi d'idees. El conjunt d'activitats per a professionals és anomenat Benlloch International Wine Meeting, perquè es convida a cellers Europeus a mostrar els seus productes i les seues tècniques de producció. També se sol convidar a ponents estrangers per explicar diverses temàtiques: Enguany un celler italià i una biòloga italiana. Estem molt satisfets d'aquesta part. Ens estem consolidant i el sector ho reconeix.

Captura de pantalla 2015-11-03 a las 11.35.42


La segon vessant és la destinada al públic en general. En aquesta ocasió la pluja ens ha fet mal, sobretot perquè no podem avaluar la resposta de públic. La sua intenció és la d'establir un fòrum de trobada dels amants del món del vi, però també de les activitats culturals i festives en els pobles. Durant el cap de setmana ve molta gent que consumeix molt de vi i també va participar en multitud d'activitats entre les que destaquen els concerts i el teatre.


L'estratègia general de la Festa de la Verema és de fer de Benlloch el poble referent de la IGP Vins de la Terra de Castelló, i de la futura DO. cal recordar que aquesta activitat va nàixer com un projecte amb suport PEU. 

Foto: Ajuntament Benlloch

 

Més fotos en Mostra 2014

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural