People

Munta una CJ

Written by Arecia Aguirre on . Posted in Sense categoria

330 MUNTA

 

Hi ha municipis que tenen Centres Juvenils o Casals, però els joves no van. De vegades estan plens de xiquets. Per moltes activitats que organitzem, els joves no participen.  Prefereixen passar tot el dia al carrer. Al municipi hi ha una associació juvenil però només organitzen les orquestes de festes, no els interessa res més…

 

“Et fem un Pla Municipal de Política Juvenil encaminat a fomentar l’associacionisme juvenil, i que els propis joves siguen capaços de gestionar un espai cívic amb les seves pròpies activitats, i formar part de la Federació Valenciana de Cases de Joventut.”

Inclou:

- Visita tècnica inicial de la situació associativa

- Elaboració d’informe de la visita. Espai, animadors, joves associats

- Sessió de planificació estratègica dels propers dos anys amb un o dos tècnics, regidor o regidors, informadors clau (animador local, dirigents associatius, joves interessants, etc).

S’entregarà  informe, s’explicarà el projecte de tutela de la FVCJ, com es formalitza el conveni municipal, s’entregarà documentació.  


Durada estimada de l’acció: 4 setmanes

 

logo-uji                     logo-dipu

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural