Jornades d'Avaluació PEU 2017 a Morella

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

Demà tenim per fi les jornades d'avaluació a Morella!

Ens disposem ja a treballar intensament para avaluara el PEU en una dels pobles més bells de Espanya. Ens trobarem el dimecres a partir de les 13h a l'Ajuntament de Morella, pero si us quedareu a dormir i arribeu abans, el check-in es podrà fer a partir de les 12h a l'Hotel El Cid, Portal de Sant Mateu, 3. Morella.

Captura de pantalla 2017-11-14 a las 12.10.48

El 6 de novembre és el termini per inscriure-vos a les Jornades d'Avaluació del PEU 2017

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

El 6 de novembre és el termini per inscriure-vos a les Jornades d'Avaluació del PEU 2017 que tindran lloc els dies 15 i 16 de novembre a Morella. Queden pocs dies perquè es tanque la inscripció i necessitem que vingueu per a avaluar el PEU, que és de tots.

Captura de pantalla 2017-11-02 a las 10.17.21

(Foto: Kriegerkalle)

Enguany s’ha decidit adaptar la tècnica del Café del Món per a avaluar. Dedicarem a les converses amb aquesta tècnica 90 minuts aproximadament, repartits en 3 blocs, per tal que els assistents passin per les taules dels 3 eixos temàtics a avaluar: comunicació, formació i acompanyament. La Mesa Tècnica, i per extensió la Xarxa de Treball Tècnic, es tractaran al temps de presentació del Grup de Treball, i és per això que es va decidir a la reunió de disseny, que aquests temes no s’avaluaran a les taules del Café del Món. En cada taula hi haurà documentació sobre l’àmbit que es treballe en ella i una persona que s’encarregarà de llegir les preguntes, però que podrà participar als debats i anirà canviant també de taula. No hi haurà, com l'any passat, una persona ocupada en exclusiva de cadascuna de les taules

Com qualsevol procés avaluatiu, necessita de les persones que heu participat en el seu desenvolupament per a ser efectiu, plural i real. A més necessitem conèixer la previsió d'assistència per reservar espai als restaurants i allotjament.

Com qualsevol reunió del PEU, necessita de la col·laboració de tots.

Ací teniu el programa provisional, i els preus d'allotjament i dinars els trobareu al formulari d'inscripció.

Bienvenida al PEU en #AvaluacioPEU2016

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2016-11-30 a las 10.18.33

Foto: Web municipal Sot de Ferrer

Este año, en Sot de Ferrer tenemos la suerte de poder acoger las jornadas de evaluación del PEU. Desde el primer momento, todos tuvimos una gran ilusión en poder formar parte de estas jornadas, por una parte porque nos sentimos parte de este gran proyecto que es el PEU, a través del grupo de patrimonio que existe en el pueblo y que ya lleva mucho tiempo trabajando, y por otra porque pensamos que es muy importante acercar el PEU a todo el mundo, que se vea y sea visible desde los municipios más pequeños el trabajo que se realiza, que se dé a conocer de primera mano el trabajo de los técnicos y todos los que pueden aportar al desarrollo de nuestros pueblos.

Jornades d'Avaluació 2016 a Sot de Ferrer: Programa

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2016-11-14 a las 12.33.14

Queden menys de 15 dies per a les Jornades d'Avaluació 2016 a Sot de Ferrer. Els dies 30 de novembre i 1 de desembre ens trobarem per a avaluar el PEU en el territori.


Com tots els anys, és molt important la participació de tots per a millorar aquest gran projecte del que tots formem part, i al que sens dubte tots podem aportar idees de millora i canvis necessaris. L'esforç de reunir-nos en persona ens permet treballar amb els afectes, tan importants en el nostre treball, i poder veure'ns la cara tots els que compartim el projecte. Totes les visions són necessàries i totes les opinions són vàlides en un projecte xarxa com és el PEU.

ANEM A DISSENYAR LES JORNADES D'AVALUACIÓ DEL PEU 2016

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

ENGRUPO comunidadespatrimonialesCIEP3
 
 Pie de foto: Taller col·laboratiu sobre comunitats patrimonials, CIEP3, Madrid, 2016.
 
#AvaluacióPEU2016
 
Ja quasi tenim ací les XIX Jornades d'Avaluació, seran els dies 30 de novembre i 1 de desembre en Sot de Ferrer (Alt Palància). Podeu inscriure-us en aquest formulari.
 
Vam estar repassant les conclusions de les passades jornades d'avaluació i també la metodologia participativa que vam utilitzar per a dissenyar-les.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural