ANEM A DISSENYAR LES JORNADES D'AVALUACIÓ DEL PEU 2016

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

ENGRUPO comunidadespatrimonialesCIEP3
 
 Pie de foto: Taller col·laboratiu sobre comunitats patrimonials, CIEP3, Madrid, 2016.
 
#AvaluacióPEU2016
 
Ja quasi tenim ací les XIX Jornades d'Avaluació, seran els dies 30 de novembre i 1 de desembre en Sot de Ferrer (Alt Palància). Podeu inscriure-us en aquest formulari.
 
Vam estar repassant les conclusions de les passades jornades d'avaluació i també la metodologia participativa que vam utilitzar per a dissenyar-les.
Pensem que és el camí que hem de seguir, i fer possible que entre tots dissenyem unes jornades que siguin útils i profitoses per a tots, que ens ajuden a millorar el programa, però també les nostres relacions personals i siguem capaços de gaudir del nostre treball de cada dia.
 
Aquest any, a la convocatòria van respondre un grup de tres persones que exerciren com a representants de la resta de membres del PEU (ADLs, empreses, tècnics UJI, i polítics) D'aquella reunió va sortir un document que encara continua treballant-se però que planteja ja la tècnica de participació per a les jornades així com les preguntes sobre les que treballarem.
 
Encara que queden per decidir alguns aspectes del programa de les jornades que realitzarem a Sot de Ferrer, us podem avançar com farem l'avaluació. I en uns dies us enviarem per correu electrònic la documentació que necessiteu llegir per a poder treballar de valent quan arribem a Sot de Ferrer i fer les sessions de treball més profitoses.
 
Farem servir una tècnica de participació, de gestió de grups, que ens va semblar adequada per a aconseguir la participació de tots, per a que poguéssim donar entre tots els nostres punts de vista sobre els quatre eixos del PEU que vam considerar oportuns avaluar aquesta vegada. Es tracta del World Cafe, o Café del Món, que pròximament us explicarem més detalladament. Si ja la coneixeu, què penseu d'aquesta tècnica?
 
En qualssevol cas és imprescindible la presència i participació de tots vosaltres que formeu part d'aquest gran programa que es diu PEU. Esperem la vostra participació. 
 
Per a més informació escribiu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Per a la inscripció heu d'omplir aquest formulari
 
 
 
 
María Cervera

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural