S'APROPEN LES JORNADES D'AVALUACIÓ DEL PEU 2016

Written by PEU on . Posted in Jornades d'avaluació

Captura de pantalla 2016-11-03 a las 13.40.52

#AvaluacióPEU2016

Quan s’apropen els últims mesos de l’any i ens posem a preparar les Jornades d’Avaluació del PEU, repassem les notes i les conclusions de les jornades d’anys anteriors. És una bona costum que ajuda a refrescar els motius dels objectius que ens vam marcar fa uns mesos, i fa també que recordes les hores que vam passar junts tots els membres del PEU, con una família que es reuneix a Nadal.

Sabem que això ho fem entre tots i totes els que treballem pel desenvolupament del nostre territori, des de qualsevol dels nostres llocs de treball. Però també ho fem quan expliquem la nostra feina a altres persones que viuen en altres territoris. I quan visitem a altres que fan tasques paregudes a la nostra, treballant pel desenvolupament d’altres territoris.

En el mes d’octubre hem tornat a convocar a tots els membres del PEU, tècnics, ADLs, empreses i coordinadors de programes i projectes, col·laboradors, per tal dissenyar les jornades, el seu format i la metodologia d’avaluació.

Encara queden per decidir alguns aspectes del programa de les jornades, però us mantindrem ben informats.

En qualsevol cas, tindrem en compte allò expressat pels diferents membres del PEU en altres ocasions, com l'oportunitat d'expressar personalment les seues opinions per a començar a treballar, el treball per grups i les reflexions en assemblea, que també faciliten l'aportació de visions interessants.

Per tot això és imprescindible la vostra presència i participació, ja que formeu part d'aquest gran programa que es diu PEU.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural