Preparant "La Formació més a prop" 2016

Written by comunautas on . Posted in Formació + a prop

IMG 4199

 

En arribar setembre, comencem el procés d'actualització del programa de la "Formació més a prop" de PEU-UJI que al llarg dels anys s'ha convertit en un element clau en el procés de dinamització sociocultural del món rural de la nostra província.

A aquest programa poden accedir els municipis de menys de 5.000 habitants de la província de Castelló per a demanar activitats formatives i de divulgació cultural que es recullen en un catàleg d'activitats oferit directament pel PEU-UJI i que està cofinançat per la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló.

El catàleg d'activitats arreplega un gran nombre de propostes que s'agrupen en tres grans àmbits: les activitats formatives (cursos i tallers), les exposicions i les conferències. Tota aquesta oferta es pot consultar a través del Catàleg Virtual, que es presenta, junt amb el projecte anual del PEU a la Fira de la Informació que es celebra amb periodicitat anual al mes de febrer.

El Catàleg Virtual és aquest entorn virtual que permet als usuaris del PEU tindre la informació actualitzada de tota l'oferta del PEU i de les empreses que l'ofereixen. Al mateix temps, s'ha informatitzat el procés d'oferta i sol·licitud de les activitats.

El Catàleg Virtual de 2016

Obrim ara el termini per a presentar l'oferta d'activitats. De forma, que si estàs llegint això, pots fer la màxima difusió per a poder arribar a noves propostes i nous professionals que vulguin participar en el nostre programa oferint activitats formatives.

El termini per a presentar tota la documentació és el 31 d'octubre de 2015. Tenim prevista una reunió informativa per a totes les empreses que vulguin presentar oferta al Catàleg Virtual del PEU 2016 el dimarts 29 de setembre.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural