Reunió del Catàleg Virtual 2016

Written by PEU on . Posted in Formació + a prop

El cicle del projecte formatiu del PEU-UJI comença amb l'actualització del Catàleg Virtual. Al setembre fem l'enviament de les primeres informacions a les empreses que van participar altres anys i als membres de la Xarxa de Treball Tècnic, demanant-los formalment a aquests últims que feren difusió entre les empreses i associacions dels seus municipis, o altres persones que pogueren estar interessades a presentar oferta en el PEU. I açò funciona molt bé, cosa que els agraïm, perquè juntament amb la difusió que vam fer a través de les nostres xarxes, han donat com resultat un augment considerable del nombre d'empreses que han mostrat el seu interès per formar part del nostre programa.

Captura 111

Ahir dijous 6 d'octubre ens hem reunit amb les empreses per a donar a conèixer el programa, les seues característiques i peculiaritats, les condicions i requisits per a poder participar, així com tota la documentació necessària. Els assistents han pogut visitar en pantalla gran, la web del Catàleg Virtual, conèixer al detall el projecte per a 2017 del programa "La Formació més prop" del PEU-UJI, i d'alguns altres programes com els de Acompanyament. Hem repassat amb ells cadascun dels documents i formularis que han de presentar per a poder participar com a empreses formadores del Catàleg Virtual 2017. Han pogut veure els documents de la Carpeta de Gestió, imprescindible per a la realització de les activitats formatives en els municipis de la nostra xarxa, ja que sense ella l'activitat es considera incompleta i no es pot facturar. I per descomptat hem resolt tots els dubtes que han sorgit, hem escoltat els seus comentaris i estem a la seua disposició en el nostre correu electrònic (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) per si els dubtes sorgiren en uns dies.

aa

Alguna cosa en els quals volem incidir especialment, és animar-los a difondre les activitats que realitzen en els municipis, així com les seues pròpies reflexions sobre el nostre programa o el que suposa participar en ell, a través de la nostra web. Per açò, esperem la participació de tots els membres de PEU-UJI, ja siguen tècnics que treballen en els pobles, empreses o persones formadores, assessors o tutors de projectes, o col·laboradors de qualsevol tipus, que ens vulguen fer arribar les seues reflexions o textos sobre els temes comuns que ens interessen: el desenvolupament dels territoris rurals, els processos participatius i la ciutadania activa, la posada en valor i coneixement del nostre patrimoni cultural, etc.

A la reunió d'avui han assistit 11 empreses, la qual cosa valorem molt positivament perquè suposa un moment de trobada necessària i ens anima a repetir-ho fins i tot en alguna altra ocasió al llarg de l'any. Moltes gràcies per venir a tots i totes i us esperem en la següent ocasió de trobada, les Jornades d'Avaluació del PEU a Sot de Ferrer.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural