La formació en xarxa del PEU, al teu poble en octubre 2016

Written by PEU on . Posted in Formació@xarxa

Vilanova dAlcolea 3

Foto: Taller de mapeig col·lectiu a Vilanova, juliol 2016.

Ara que en breu comença el mes d'octubre continuem informant-vos de les dates i dades més importants de les activitats de Formació@xarxa del PEU-UJI, amb la finalitat de que es conegui el treball dels tècnics que treballen a aquest municipis així com de les associacions que en ocasions s'acullen les activitats, i de les empreses que les realitzen. Activitats que començaran al mes de octubre:

La formació en xarxa del PEU, al teu poble en agost. Agost 2016

Written by PEU on . Posted in Formació@xarxa

Ara que en breu comença el mes d'agost continuem informant-vos de les dates i dades més importants de les activitats de Formació@xarxa del PEU-UJI, amb la finalitat de que es conegui el treball dels tècnics que treballen a aquest municipis així com de les associacions que en ocasions s'acullen les activitats, i de les empreses que les realitzen. 

Activitats que començaran al mes de agost:

Torre d'En Domènech. Deu claus per a una alimentació sostenible. Divendres, 5 de agost, 19:00 – 20:00

Rossell. Salut, alimentació ecològica i consum responsable. Dimarts , 9 de agost, 19:00 – 20:00

Forcall. Quant coneixes el teu sòl pelvià?. Dimarts, 16 de agost, 18:00 – 20:00

- Forcall. Quant coneixes el teu sòl pelvià? (2). Dimarts, 23 de agost, 18:00 – 20:00

Taller dOlocau del Rei 2

Foto: Taller "Salut, alimentació ecològica i consum responsable" de Centro Ecológico Naturalia, en Olocau del Rei (2015)

La formació en xarxa del PEU, al teu poble en juliol.

Written by Formació@xarxa on . Posted in Formació@xarxa

Continuem informant-vos de les dates i dades més importants de les activitats de Formació@xarxa del PEU-UJI, per tal de difondre el treball dels tècnics que treballen a aquest municipis, de les associacions que en moltes ocasions s’encarreguen d’acollir les activitats, i de les empreses que amb un compromís important, fan quilòmetres per totes les carreteres de la província.

Ares del Maestrat

La formació en xarxa del PEU, al teu poble.

Written by Formació més a prop on . Posted in Formació@xarxa

Comencen les activitats de la Formació@xarxa del PEU-UJI en els municipis de menys de 5000 habitants que formen part de la xarxa. A partir d’aquest moment, aprofitarem aquesta web per a informar-vos de les dates i les informacions més importants d’aquestes activitats, per tal de difondre el treball tant dels tècnics que treballen a aquest ajuntaments, de les associacions que en moltes ocasions s’encarreguen d’acollir les activitats, i de les empreses que amb un compromís important, fan quilòmetres per totes les carreteres de la província.

Captura 45

Taller de realització de cabut. Villores, 2015.

INFORME D'ACTIVITATS DEL PROGRAMA GENERAL I DE FORMACIÓ@XARXA

Written by Super User on . Posted in Formació@xarxa

1. Informe d’activitats del Programa General i de Formació@xarxa

Tant les activitats de Programa General com les de Formació@xarxa es van fent les activitats que majoritàriament s’estan programant a partir de setembre.
Cal recordar que les activitats de PEU no es dirigeixen a públic menor de 16 anys, ja que estem detectant que en alguns casos es fa així. En les activitats que no es compleixi aquesta condició, el municipi haurà de abonar el cost total de l’activitat.

Us recordem també que les activitats de PEU han de difondre’s amb la seva imatge, és a dir, amb el cartell de PEU que podeu descarregar a l’enllaç:
http://www.uji.es/CA/serveis/sasc/ext-uni/


El PEU forma part de la xarxa social Flickr on es poden veure les fotografies de PEU. Podeu enviar-nos les fotos de les activitats PEU als vostres municipis i les anirem penjant. L’enllaç és:
http://www.flickr.com/photos/87737534@N04/

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural