Arriba el Seminari d'Estiu 2017!

Written by PEU on . Posted in Pais@rural

Captura de pantalla 2017-06-06 a las 15.24.14

El Seminari d'Estiu és la jornada anual de trobada i intercanvi dels diferents projectes locals que conformen el programa d'acompanyament de projectes PAIS@rural, i per tant ha d'atendre a la necessitat d'informació i comunicació entre els diferents projectes. La jornada de treball anual es marca els objectius de:

· Propiciar un major coneixement entre els projectes i els tècnics encarregats
· Crear espais d'intercanvi per a la reflexió i el debat conjunt
· Crear dinàmiques col·laboratives entre projectes per a la resolució de problemes
· Aportar visions complementàries i/o diferents
· Construir PAIS@rural entre tots

Acta de la reunió de la Mesa Tècnica a Todolella (I)

Written by PEU on . Posted in Pais@rural

TODOLELLA 2016 REUNIO

El passat 28 de setembre la Xarxa de Treball Tècnic es va reunir en la Mesa Tècnica Itinerant, que enguany es va realitzar en la població de Todolella, als Ports. L'ocasió sempre és un bon moment per a compartir experiències, personals i professionals, intercanviar impressions i retrobar-nos després de tot l'estiu.

Projecte de poble. Cinctorres.

Written by Acompanyament on . Posted in Tutories

L’Ajuntament de Cinctorres va iniciar, al mes de juliol de 2014, un projecte de participació ciutadana amb la finalitat que els diferents col·lectius del municipi, joves, associacions, empresaris, emprenedors i veïns, es reuniren per a debatre les millores per al futur del poble. En aquest sentit s’ha tractat de consolidar un espai de debat i consens, en el qual s’ha donat l’oportunitat a tots els veïns de Cinctorres de poder expressar la seua opinió.

Per a dur a terme aquest procés s’ha comptat amb l’ajuda de la Universitat Jaume I, la qual, a través del Programa d’Acompanyament del Programa d'Extensió Universitària (Servei d’Activitats Socioculturals, SASC) i el tutor Vicente Zapata, ens ha guiat i ens ha ajudat a enfortir el caràcter participatiu de tots els veïns.

foto2 web cinctorres

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural