Arriba el Seminari d'Estiu 2017!

Written by PEU on . Posted in Pais@rural

Captura de pantalla 2017-06-06 a las 15.24.14

El Seminari d'Estiu és la jornada anual de trobada i intercanvi dels diferents projectes locals que conformen el programa d'acompanyament de projectes PAIS@rural, i per tant ha d'atendre a la necessitat d'informació i comunicació entre els diferents projectes. La jornada de treball anual es marca els objectius de:

· Propiciar un major coneixement entre els projectes i els tècnics encarregats
· Crear espais d'intercanvi per a la reflexió i el debat conjunt
· Crear dinàmiques col·laboratives entre projectes per a la resolució de problemes
· Aportar visions complementàries i/o diferents
· Construir PAIS@rural entre tots

Enguany serà el proper 22 de juny i començarà amb una sessió de reflexió sobre la Xarxa de Treball Tècnic tal i com es va acordar a la Mesa Tècnica de febrer coordinada per la companya Anabel Ejarque, ADL de Forcall.

A continuació realitzarem un taller impartit per Roberto Ramos de León, tècnic del programa ACOMPAÑA, Itinerari guiat per a professionals culturals, dins de l'Espai Infoculture de l'Ajuntament de Huesca (http://www.infoculture.info/). En uns dies us explicarem en què consistirà el taller de Roberto Ramos.

Per a fer la inscripció teniu fins al dia 20 de juny a través d'aquest enllaç:

https://e-ujier.uji.es/pls/www/!inscripcio.ini?p_curso=5418&p_idioma=ca&p_cabecera=UJI

Esperem la participació de tots i retrobar-nos com cada any!

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural