Seminari d'Estiu de PAIS@rural, el nostre convidat Rafael Tormo

Written by Acompanyament on . Posted in Pais@rural

El proper dijous 23 de juny realitzarem el Seminari d'Estiu de 2016, la trobada anual amb els projectes d'Acompanyament de PAIS@rural, que són tutoritzats pels nostres col·laboradors Miguel Ángel Martín i Vicente Zapata.

implosio7x

Per a la sessió de treball d'enguany, en que treballarem en la cerca d'eines per a trobar la col·laboració de persones en els nostres projectes locals, hem afegit una novetat, hem convidat a Rafael Tormo, autodidacta en pràctiques artístiques i experiències col·laboratives. La seua tasca serà de moderar el debat-reflexió que farem després de les presentacions dels projectes, i coordinará una part de treball més pràctic.

Us deixem el seu perfil professional:

Rafael Tormo Conca (1963, Beneixida. Vall Farta. País Valencià)

www.rafaeltormoicuenca.blogspot.com
www.periferies13.blogspot.com
www.aixoescomtot.com
www.labalsa13.blogspot.com
www.gloriayrobert.blogspot.com

Autodidacta, comença a treballar en ¨resistència¨ en els anys 70, hiperrrealisme, punk, LSD, còmic, ovnis, multidisciplinarietat, independentisme i una clara vocació d'¨esperit de contradicció¨, van ser la seua escola de formació espiritual.

Ha coordinat projectes com Ànimes de Càntir (1997-99. Col·lectiu nòmada de crítica de la cultura). Des del 99 fins a 2009 coordine i és curador de les Beques contra l'amnèsia col·lectiva; Beneixida, València (projecte de reflexió després de la pantanada de Tous). Ha Participat en premsa i revistes especialitzades. Tallers, practiques col·laboratives. Coordina PERIFÈRIES, trobades de reflexió sobre practiques artístiques i experiències col·laboratives a València. http://www.periferies13.blogspot.com

Realitza projectes educatius des de les pràctiques i el coneixement d'experiències col·laboratives des del col·lectiu laBalsa13. Pertany al col·lectiu Gloria&Robert amb projectes de dansa contemporània experimentant des del cos el trànsit per la crisi. Co-dirigeix el festival d’acció poètica BOUESIA. Membre d'"Això és com tot", projecte editorial que revisa la memòria i comparteix coneixement des de la cultura popular post-contemporània. Forma part del col·lectiu: Topogràfies Perifèriques.

El seu treball reflexiu i artístic es planteja com a intermediacions en espais paradoxals comuns que possibiliten estats de crisis i que impossibiliten el no poder seguir vivint com a territori paradoxal.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural