SCRIPT_

Written by Super User on . Posted in Projectes singulars

Més informació del projecte _Script->Script  Forcall IMG 3574

La principal tasca desenvolupada durant els vint anys de vida del PEU ha segut la d´apropar i connectar la UJI i el seu projecte universitari a l´àmbit rural i a les comarques de l´interior de Castelló. Els seus projectes han estat sempre dirigits al desenvolupament dels pobles, de les persones i de les idees, d´aquesta manera el PEU ha anat “teixint una xarxa de noms, experiències i valors en primera persona”  desde la Universitat cap als pobles. No obstant aquest procés no ha segut mai unidireccional, ha segut un procés d´anada i tornada en el qual la UJI, mitjançant el PEU,  també s´ha enriquit i impregnat de la cultura i la saviesa popular que han convertit a aquesta Universitat en una Universitat dels pobles i per als pobles. Es aquest camí d´anada i tornada el que, amb la nostra intervenció artística, vol “teixir” la memòria dels nostres pobles dintre l´imaginari de la nostra Universitat.

 

http://www.svideo.uji.es/peli.php?codi=1055&lg=

 

 

Per tant, el repte de la nostra intervenció artística anomenada Script_, és plasmar estèticament, aquesta “xarxa de coneixement, cultura i sociabilitat” que durant vint anys s´ha anat creant al llarg i ample del nostre territori.

La manera de visualitzar metafòrica i expositivament aquestos conceptes serà teixint, literalment, uns llenços que representen aquesta idea de territori. Aquestos llenços seràn brodats amb un fil que vindría a evocar la tasca del PEU com a fil conductor o pol.lea de transmissió entre la Universitat i els pobles. Els brodats, sobre llenç, seran realitzats en una serie de tallers comunitaris dintre de l´àmbit d´actuació del PEU, amb la participació directa  dels agents culturals i dels usuaris del PEU seguint amb la política participativa que sempre ha caracteritzat la seva activitat.

 

SCRIPT_ TALLERS DE BRODATS

TAPÍS NEGRE. Un punt i seguit al projecte Script_

 

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural