La Todolella es prepare per a rebre als membres de la Mesa tècnica de la Universitat Jaume I.

Written by PEU on . Posted in Mesa tècnica

La Todolella es prepare per a rebre als membres de la Mesa tècnica de la Universitat Jaume I. Tenim les pastes preparades, el café imprescindible, però també el xarrupet de vi dolç, que és del que cal acompanyar unes pastes, us esperarem al Guerrer l'hostal restaurant municipal actualment regentat per un jove emprenedor local que coneixereu, a ell i la seua cuina, bo de bo. Al Guerrer  farem la trobada primera de l'intens dia que gaudirem a La Todolella.

El guerrer la todolella

(Hotel rural El Guerrer de La Todolella)


Al saló de reunions de l'edifici el Guerrer posarem al dia les activitats del programa d'extensió universitària amb els companys de la universitat del Programa d'Extensió Universitària.

Després de complir amb la funció principal de la nostra junta reposarem forces amb el que hem anomenat el "Brunch" de muntanya que ens brindarà l'assecador de pernils de la Todolella que asseque i processe tot tipus de carns, també de caça, els productes que degustareu els podreu adquirir al final del matí a la tenda gurmet de l'assecador.

A continuació ens presentaran el projecte i farem la visita a les instal·lacions del District Heating de La Todolella, la xarxa de calefacció central que subministre, ja a part del poble d'aigua calenta per a l'ús diari i també per a la calefacció. Tant l'enginyer redactor del projecte com l'empresa instal·ladora ens acompanyarà en el recorregut per aquest projecte tant innovador, que ha fet de La Todolella el primer municipi amb xarxa de calor integral al territori espanyol.

Per a finalitzar el matí farem volta al nucli urbà, acompanyats d'un tolellà que ens farà de guia especial per a l'ocasió, i com no, l'esperada visita al Castell.

 

Vista Castell

(Castell de La Todolella. Segle XIV)

Recordem que el castell de la Todolella és privat i que la visita ens la brinde el seu propietari i habitant, Ricardo Miravet que en l'actualitat és alcalde de la Todolella, fer-vos saber també que el castell per voluntat del seu propietari passarà a ser del poble pròximament, de tots els detalls en podreu gaudir en la visita, així i tot us adjunto un enllaç on podeu consultar la notícia en que es recull aquest gest de màxima importància per al poble de la Todolella.

En finalitzar el restaurant el Guerrer ens prepararà un exquisit dinar en que podrem compartir els resultats de tots els actes del dia, i prepara-nos per a les activitats de la vesprada, la pista de pàdel està a punt i també el minigolf per si algú es vol iniciar, posem també com a alternativa a la piscina el mini spa - gimnàs de l'hostal del guerrer.

Us esperem a la Todolella!

Emma Guardiola

Gastronomia pastes-tipiques

(Pastes típiques de La Todolella)

Per a més informació de la Taula tècnica itinerant, inscripció i matricula, ací

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural