Acompañamiento

Villores. Mostra de Cinema Rural “Al nostre ritme”

Escrito por comunautas el . Publicado en Activitats

A Villores, torna enguany la Mostra de Cinema Rural "Al nostre ritme". Des de COMIC Col·lectiu Moviment i Cultura, es reprén el projecte que es va portar a terme des el 2007 al 2011 amb el nom de "El Festivalet". Tenim ganes de cine al poble, de moviment pels carrers, de cadires per la plaça, d'un refresquet amb cacaus a la barra o al bar. Volem comentar les pel·lis, les emocions amb les histories de la pantalla i... sentim l'orgull de mostrar el poble i la comarca a la gent de cine que arriba al poble, i sentim el privilegi d'estar a prop de la gent que fa cine i amb la que podem compartir allò que la seua obra ens ha transmés.

 

CartelMCRVpetit5 definitiu

 

 

 

 

Ara ja està preparada la V Edició "Al nostre ritme" amb una programació de cine variada i per a tots els gustos. Llargmetratges, documentals, curtmetratges i cinema d'animació. I com activitats complementaries: la caminada per recorrer i/o descobrir el nostre territori, un taller de caràcter creatiu i actuació musical.

Els dies 1,2 i 3 d'agost Villores tornarà a ser un poble de cine amb cine.

Pròximament presentarem el cartell i la programació sencera. De moment fem un xicotet avanç de 4 cosetes interessants que podrem veure i viure.

1.- Pel·lícula rodada a la comarca veïna del Matarranya. "El bosc" d'Oscar Aibar.

2.- Veurem la famosa i reconeguda pel·lícula "Amanece que no es poco" de José L. Cuerda.

3.- Documental "Espui" d'Anna Soldevila, que ha rebut nombrosos premis a festivals nacionals i internacionals. La directora estarà amb nosaltres el cap de setmana.

4.- Presentació de "L'Interior, tast de fotografia i poesia dels nostres pobles" amb recitació i música, a càrrec de la Rabera Eclèctica.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural