Acompañamiento

Xarrada a l'UJI: Vides "low cost": les noves precarietats a través dels joves que han marxat del país

Escrito por comunautas el . Publicado en Activitats

El pròxim dia 4 de maig a les 12.00 h a la Sala de premsa de l'edifici de Rectorat de la Universitat Jaume I de Castelló tindrà lloc la xarrada “Vides low cost: les noves precarietats a través dels joves que han marxat del país” a càrrec de David Muñoz Rodríguez, en el marc de les xarrades TemaJove que promou l'Institut Valencià de la Joventut.

20170502 100253

David Muñoz, és Doctor en Sociologia i Master en Sociologia de les Polítiques Públiques. Les seues línies de recerca es centren en la joventut i els processos de precarització, així com en els discursos socials contemporanis relacionats amb aquests processos, com ara el risc, el capital humà, l'empreniment i el cosmopolitisme.
També ha treballat en els camps de la sociologia dels moviments socials i la sociologia de la família. Ha participat en projectes de recerca sobre les respostes socials a la crisi, sobre la difusió de la precarietat vital i sobre les trajectòries de l’estudiantat universitari.
Va realitzar una estada de recerca al Centro de Estudos Sociais, de la Universidade de Coimbra, per tal d’estudiar els moviments socials que van emergir a Portugal amb la crisi. Ha estat investigador a la Universitat de València, on també imparteix docència en diferents titulacions. En l’àmbit de l’activisme social participa en Baladre, una xarxa estatal de col·lectius contra l’exclusió social.

Presenten:
Pilar García Agustín, vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa.
Vicent Querol Vicente, professor Departament de filosofia i sociologia de la UJI.

Organitza:
IVAJ
UJI. Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa.
UJI. Departament de Sociologia

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural