Com va ser la Fira de la InFormació 2015?

Escrito por María Cervera el . Publicado en Formació + a prop

Captura de pantalla 2015-02-19 a las 10.12.04

Divendres passat 13 de febrer es va celebrar la XIII Fira de la InFormació, enguany en el Palau Provincial de la Diputació de Castelló, estrenant així per primera vegada una localització fora del campus de la Universitat Jaume I.

El canvi d'ubicació no ha sigut l'única novetat d'aquesta edició. Un canvi en l'estratègia de comunicació i en disseny del programa ens van semblar importants per a arribar a tots aquells que formen part del Programa d'Extensió Universitària i que veuen en aquesta activitat el marc ideal per a donar el context adequat a la seua participació i compromís amb el nostre projecte. Així com per a destacar el paper de les organitzacions que fan possible el treball del PEU en la província de Castelló, la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló.


És important que els tècnics i altres agents culturals i de desenvolupament dels municipis que conformen el PEU, coneguen a les empreses i col·laboradors amb els quals van a relacionar-se en els pròxims mesos, compartisquen una estona entre ells, tinguen l'oportunitat d'aclarir dubtes i demanar propostes. Aquest objectiu es va complir.

Per açò considerem un èxit la convocatòria del passat divendres, i podem estar contents de la participació tant per part dels tècnics com de les empreses i els col·laboradors, a més d'estar satisfets per les bones sensacions que ens van fer arribar. És cert que també són millorables alguns aspectes, i treballarem perquè l'any que ve el disseny i la realització de la nostra Fira siga encara millor.

En definitiva, des de l'equip de gestió del PEU volem agrair-vos a tots per la vostra participació un any més, i us animem a deixar-nos en aquesta publicació els vostres comentaris, opinions i suggeriments sobre la XIII Fira de la InFormació.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural