MESES TÈCNIQUES DE PROXIMITAT - PEU 2014

Escrito por Super User el . Publicado en Mesa tècnica

260MesaProximitatPladelarcPrimera reunió de la mesa de proximitat de la zona del Plà de l’Arc.

Es va realitzar el passat 3 de febrer a Benlloch a la que van acudir els representants tècnics dels ajuntaments de la Serra d'en Galceran, Benlloch, Vilafamés, Coves de Vinromà, i Vilanova d’Alcolea, a més del coordinador de Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I i els coordinadors dels projectes de Patrimoni i Formació@xarxa.

 

MESES TÈCNIQUES DE PROXIMITAT

Com resposta a les demandes de noves formes de treballar dels tècnics, més en xarxa i en un context més proper al seu territori, i com una consequència de la baixa participació en les últimes Meses Tècniques del PEU, convocades a la universitat, proposem una nova fórmula per a les reunions de Mesa Tècnica, aprofitant les reunions comarcals que ja es fan en algunes zones.

El procés comença des del PEU, creant les zones amb els criteris dels mateixos tècnics, però les convocatòries i el funcionament i gestió de la informació de les reunions serà realitzat pels tècnics coordinadors.
Les zones proposades són Palància, Plà de l’Arc, Els Ports, zona Nord i Espadà-Millars.
Es farien reunions territorials on els tècnics de cada zona treballarien els seus propis projectes i buscarien solucions a les seves necessitats.
Les reunions serien convocades per un tècnic encarregat de forma rotativa a un municipi de la zona.
Es farien reunions conjuntes a l’UJI per a posar en comú les accions acordades a les reunions comarcals. La primera serà en el context de la Fira de la informació, el 13 de febrer a las 12 h.) L’altra reunió conjunta seria la Mesa Tècnica Itinerant, al mes de setembre.
Ens marquem com objectiu, tractar de contactar amb els municipis que han baixat o abandonat la seva participació al PEU en els últims anys per tractar d’integrar-los de nou a la xarxa.

 

 

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural