Mesa técnica itinerante en Xert

Escrito por comunautas el . Publicado en Mesa tècnica

xert

 

Llega septiembre y un año más el Programa d'Extensió Universitària se traslada al interior de la provincia para reunir a la Mesa Técnica. El 16 de septiembre Xert nos recibirá para realizar una sesión de trabajo acompañada de un completo programa cultural. En la Mesa Técnica Itinerante de este año se conocerá el informe parcial de las actividades realizadas hasta el momento en el PEU, se darán a conocer las actividades previstas para el último trimestre del año 2014 y realizaremos una práctica sobre la nueva web. La propuesta cultural de Xert consiste en un recorrido virtual por el término, un avance del futuro Museo Municipal y una visita a la Iglesia Vieja. Esta es una actividad dirigida a los técnicos y ADLs de los municipios de menos de 5000 habitantes de la provincia de Castellón. Si lo deseas puedes inscribirte enviando un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Arriba setembre i un any més el Programa d'Extensió Universitària es trasllada a l'interior de la província per a reunir a la Mesa Tècnica. El 16 de setembre Xert ens rebrà per a realitzar una sessió de treball acompanyada d'un complet programa cultural. En la Mesa Tècnica Itinerant d'enguany es coneixerà l'informe parcial de les activitats realitzades fins al moment en el PEU, es donaran a conéixer les activitats previstes per a l'últim trimestre de l'any 2014 i realitzarem una pràctica sobre la nova web. La proposta cultural de Xert consistix en un recorregut virtual pel terme, un avanç del futur Museu Municipal i una visita a l'Església Vella. Esta és una activitat dirigida als tècnics i ADLs dels municipis de menys de 5000 habitants de la província de Castelló. Si ho desitges pots inscriure't enviant un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Convocatòria Mesa Tècnica Itinerant

Dia: 16 de setembre de 2014 Lloc: Xert Horari: 10 h. ­ 14:30h. PROGRAMA DEFINITIU

10h. Recepció i cafè de benvinguda a l’Antic edifici de l’Ajuntament, Plaça Vella.

10:30 ­ 12:30h. Mesa Tècnica

  • ­  Informe d’activitats de Programa General i Formació@xarxa.

  • ­  Calendari d’activitats de Formació tècnica.

  • ­  La nova web del PEU. Necessitem la vostra participació: pautes per a publicar, recomanacions per a difondre, etc.

­ Jornades d’Avaluació 2014 a Culla.

12:30 ­ 13:30h. La proposta cultural de Xert:
­ Un recorregut virtual pel terme de Xert per a conèixer el seu paisatge, les fonts, els molins fariners, La Barcella, etc...

­ Un avanç del futur Museu Municipal.

13:30 – 14:30h. Visita guiada a l’Església Vella i Poble Vell de Xert. Un membre del Patronat pro Restauració Església Vella de Xert, ens regalarà l’explicació del procés de recuperació de l’església de l’Assumpció, coneguda com l’Església Vella, declarada Bé de Rellevància Local amb la categoria de Monument d'Interès Local. Este procés ha segut possible gràcies a Joan Micó, professor de la Universitat de València.

14:30. Dinar AL RESTAURANT Ram­Sol

Inscripció i matricula:

El preu de l’activitat és de 6 € (inclou el dinar), es pagarà en mà el mateix dia.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural