Mesa Tècnica Itinerant a Xert

Escrito por comunautas el . Publicado en Mesa tècnica

 

image

Dimarts passat 16 de setembre és va realitzar la va reunir de la Taula Tècnica Itinerant, molt ben acollida al municipi de Xert, que ens va rebre amb un esmorçar de dolços i salats típics.

Enguany han sigut 2 les convocatòries de la Mesa Tècnica, i s'han complementat amb les reunions de les Taules de Proximitat. El caràcter "itinerant" permet que els agents de desenvolupament del territori PEU es reunisquen en un municipi que aprofita per a mostrar-nos algun projecte cultural que vullga destacar per la seua singularitat.

En este cas, a més de ser acompanyats per Josefa Ferreres, ADL de Xert, en una completa visita virtual pel seu terme municipal, ens van oferir una interesantísima visita guiada pel nucli antic i l'Església Vella per a conéixer el seu projecte de restauració i recuperació històrica i artística. En esta ocasió van acudir els tècnics de huit municipis i un representant de Cáritas, a més del coordinador de Patrimoni, i altres coordinadors del Programa d'Extensió Universitària.

La Mesa Tècnica va servir, a més de per a revisar l'informe parcial del transcurs de les activitats, per a acordar una nova adjudicació extraordinària d'activitats que s'havien quedat pendents en el termini inicial. Una part important de la sessió de treball la dediquem a mostrar la web del PEU i com poden els tècnics publicar sobre les activitats del programa que es realitzen en els seus municipis.

El representant del municipi de Culla ens va presentar les Jornades d'Avaluació d'enguany, que se celebraran en eixe municipi, i per a les que ens proposen un complet programa cultural que disfrutarem els dies 12 i 13 de novembre. El programa definitiu ho publicarem proximamente junt amb la convocatòria oficial.

 

Xert
Visita a Xert
Xert
Xert
Xert
Mesa en Xert
Xert
  • Xert
  • Visita a Xert
  • Xert
  • Xert
  • Xert
  • Mesa en Xert
  • Xert

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural