VII SEMINARI D'ESTIU DE PAIS@rural 2014

Escrito por Super User el . Publicado en Pais@rural

CONEIXEMENT I RECONEIXEMENT en els projectes del PAIS@rural

- Dijous 12 de juny. Jornada de treball a la Universitat Jaume I.

- Dies 2 i 3 de juliol. Viatge al Pirineu lleidatà per conèixer el Projecte Grípia d'Escola de Pastors, Montanyanes i l'IDAPA. 

   Pirineus2Font de la imatge

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Les jornades del passat any ens van fer veure la capacitat d'aprenentatge i desenvolupament que les diferents iniciatives han anat acumulant al llarg dels últims anys, tant en les experiències que tenen una trajectòria consolidada com en aquelles altres de recent consens ciutadà i institucional.

El suport d'altres programes, com Patrimoni o la iniciativa Garbell entre altres, han contribuït a especialitzar i a generar corpus en alguns llocs i àmbits, així com els ressons llunyans de l'Agenda 21 de la Cultura i de la Local, bé siga pel desenvolupament de projectes nous o consolidats, bé siga per l'aposta en grups de població segmentats, com els joves.

Per a aquesta edició ens marquem objectius assolibles i mesurables per a treballar durant la jornada a partir dels dos termes que emmarquen la mateixa: CONEIXEMENT I RECONEIXEMENT.

Programa 12 de juny:

09:00 Recepció

09:30 Presentació del Seminari d'estiu de PAIS@rural, del Coneixement al Reconeixement. Albert López, Miguel Ángel Martín, Ángel Portolés i María Cervera.

10:15 Presentació de projectes. Cada projecte estarà presentat en un panell informatiu, elaborat a partir de les fitxes dels grups i que serviran de base per a treballar els grups.

10:30 Treball en grups.

11:30 Pausa.

12:00 Posada en comú. Reflexió en grup i debat.

13:00 Conclusions.

13:30 Tancament de la sessió.

 

En una segona part del Seminari, hem programat un viatge al Pirineu lleidatà, durant els dies 2 i 3 de juliol, per a conèixer el Projecte Grípia d’Escola de Pastors, els projectes de dinamització rural de l’empresa Montanyanes i conèixer el IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran)

Programa 2 de juliol:

7:00 Sortida en autobús des de l’UJI fins a Rialp.
15:00 Arribada a Rialp i dinar.
17:00 Visita a l’espai mOn per a conèixer el projecte Grípia i algun dels seus alumnes.
20:30 Allotjament.
21:00 Sopar.

Programa 3 de juliol:

9:30 Sortida en autobús per a anar a la seu de l’IDAPA a la Seu d’Urgell.
11:00 Visita a l’IDAPA i jornada d’intercanvi amb alguns tècnics de la zona.
14:00 Dinar.
16:00 Viatge de tornada.
22:30 Hora estimada d’arribada.

 

INFORMACIO I INSCRIPICIÓ: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural