Base de dades dels alumnes

Escrito por Super User el . Publicado en Pais@rural


Resum debat Jornades d’Avaluació. Jérica 2013

Seria útil enregistrar les dades personals dels alumnes que participen en els cursos programats en una base de dades?
Caldria estudiar el disseny, el filtrat, la gestió... perquè fos realment d'utilitat. La idea seria crear una BD que convertís a l'assistent en partícip d'una xarxa, per estar informat, però que busqui també major implicació, la qual cosa ens permetria tenir un feedback major, distribuir més informació i tenir un contacte més directe amb la gent.

Caldria tenir molt en compte les diferents autoritzacions que caldria demanar (dades, rebre informació i imatge) para el que hem de saber què informació necessitem dels usuaris i que s'haurà de demanar en el moment del curso/taller. Per a això servirien les enquestes que es passen ara, però revisades i modificades per a tal efecte, i que ens donarien l'oportunitat de realitzar un estudi de públics.
Respecte a les dimensions es valorarà si és necessària una macro base de dades, o si és preferible, com així sembla, una dimensió més comarcal, en conseqüència amb l'àmbit de gestió.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural