Ratio d'alumnes per taller

Escrito por Super User el . Publicado en Pais@rural

Resum debat Jornades d’Avaluació. Jérica 2013

1 Baixar la ràtio d’alumnes per taller en hivern i augmentar-la en estiu. Aquesta mesura significaria una discriminació positiva cap als Ajuntaments que programen en hivern i per tant segueixen més fidelment l’ideari del PEU.

En general sembla bona idea, encara que es podrien valorar altres variables com el compromís o el treball realitzat pel tècnic. Podria estudiar-se també el tema de l'abandó, encara que no sembla un problema en el cas de la formació del PEU. En municipis amb poca població, són fonamentals aquestes persones que en assistir a activitats culturals es converteixen en agents multiplicadors. La qüestió podria ser estudiar la ràtio per adaptar-la a la situació de cada municipi, donant importància a cada persona com a tal, i no com un nombre. Cal valorar el treball del tècnic que detecta les necessitats de la seva població i que justifica cada projecte.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural