Reviscolares reprèn la seua activitat a través de quatre línies d’actuació

Escrito por comunautas el . Publicado en Tutories

Reviscolares 061114 7

 La incorporació de la tècnica municipal de Desenvolupament Local a Ares del Maestrat ha propiciat la plena reactivació de Reviscolares en el context de País@rural. Es tracta d'un projecte orientat a la dinamització comunitària per a millorar la situació del municipi en els aspectes territorials, econòmics, socials, culturals i institucionals. En el marc d'una sessió de treball realitzada a les antigues escoles, que va convocar un nodrit grup de veïns i veïnes del poble, es va fer una valoració de la primera etapa del projecte, que s'ha estès des de febrer de 2011; van ser molt favorables els testimonis de les persones participants de manera habitual durant els primers anys d'activitat. També es va preguntar als nous i noves participants sobre les seues expectatives en relació amb la nova fase que s'inicia de Reviscolares, en la qual es pretén que el grup de treball conformat puga funcionar amb major autonomia.

Després d'efectuar un recorregut per les principals fites del projecte, es van repassar els temes que han de formar part de la seua agenda durant els pròxims mesos. En primer lloc, la reactivació del grup de treball empresarial, amb l'objectiu d'estimular les activitats conjuntes i revisar la seua planificació de cara a l'any 2015. En segon lloc, la convocatòria d'una sessió que reunisca els i les representants dels col·lectius del poble, amb la finalitat de concretar la seua manera d'actuació i abordar els assumptes de més interès per a Ares del Maestrat. En tercer lloc, convidar els diversos col·lectius existents perquè puguen mantenir trobades per a millorar el seu funcionament intern i procurar una major activitat compartida. I finalment, en quart lloc, formular una estratègia per a involucrar els veïns i les veïnes que resideixen fora d'Ares en el projecte Reviscolares com a fórmula per al seu fiançament. En aquest sentit, cal assenyalar la participació en la sessió d'un veí a través del sistema de videoconferència.

Reviscolares 061114 2

Reviscolares 061114 1

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural